2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım bende kilo verdim ona rağmen minik bir göbüş gözüküyor o büyür mü bilmiyorum bekliyorum ben büyüsün istiyorum çok seviyorum hamişlerin görüntülerini ne gzl senin çıkmış bak inşş yararlanırım şimdi bile zar zor işe geliyorum bulantılı halimle çalışıyorum kolay değil sende çok dikkat et yanından dezenfekte kolonya ayırma inş Rabbim tüm hamileleri korusun

Kizlar sizler galiba cinsiyetleri orendiniz neler cikdi bende bidaki hafta gitcem insallah 11haftalik olmamiz lazim doktor cinsiyetini solemeye calisiriz dedi sizler ne zaman orendiniz cokmu erken benimki yoksa

Kizlar sizler galiba cinsiyetleri orendiniz neler cikdi bende bidaki hafta gitcem insallah 11haftalik olmamiz lazim doktor cinsiyetini solemeye calisiriz dedi sizler ne zaman orendiniz cokmu erken benimki yoksa

Canım benimki 16 haftalık. Doktor erkeğe benziyor dedi. Kesin erkek bile diyemedi. Haftaya tekrar gideceğim nasipse.

Bebeklerin 12. Haftada cinsiyet tomurcukları oluşuyormuş. Birbirine çok benzediği için bence 14 15.haftayı beklemeli

Ya kuzu diyet de yapıyorum almayayım çok diye. Daha nabayım ben şimdi 30 kilo veremem ya zaten bu benim 26 kilo vermiş halim. Daha nabaydım
Kız sen daha napıcan yapmışsın zaten yapacağını boşver sen ideal alman gereken kiloyu almaya bak geri fıs. Bebiş iyi olsun gerisi kolay
Ben de seviyorum az göbeğim var ama bazen bakıyorum kaptırmışım kendimi sanırsın 8. Ayımdayım yürüyüş öyle moda erken girdim aynen canım dikkat etmeye çalışıyorum dediğin gibi kolonya dezenfektan sen de çok dikkat et amin

Hep yuvarlak cevapları detaylıyda anca öğreniriz bence biz

Bende öyle sanki kocaman göbüş varmış gibi elim gidiyorhalbuki minnacık büyüsede artık hamile kıyafeti giysem ilk gebelik olunca heves ediyorum

Benim de 15+4 dr kesin cinsiyetini söyleyemedi. Erkek gibi dedi. Haftaya bir daha gideceğim

Ya kızlar kanama yaşayan arkadaşlar sizin kanamalariniz ne boyuttaydi? Ben sabahtan beri hastanedeyim iğneler serumlar ilaclar.. ona rağmen hala adet oluyomusum gibi kanamam var. Allah aşkına böyle bişey yaşayan oldu mu delirmek üzereyim

Çok geçmiş olsun canım.
Benim aşırı değildi ama korkuttu beni.
Eğer bebekte sorun yoksa moralini yüksek tut.
Adet döngün olmuş olabilir.
Bazen yumurta gelişiyor atıyor vücut.
Bebişte sorun yoksa bak kontrol altındasın zaten.
Üzme kendini.
İğne vurdular bana da. Popomun üstüne zor oturuyorum.

Sağol canım. Bebek iyi diyor doktor. Bebeğin yanında ufak bi kanama alanı oluşmuş. Adet döngüm evet ama cidden adet oluyo gibiyim şu an. İnşallah bebeğime bişey olmaz çok gerginim

Canım geçmiş olsun. Benimki çok fazlaydı hastaneye varana kadar pedim doldu. Çatala bacaklarımı açtığımda da çatalın pedi kıpkırmızı kan olmuştu kalkınca yerlere bile damlamıştı. İğne yaptılar 2 saate azaldı lekelenmeye döndü ama yine de kıpkırmızıydı. Bi gün sonra falan kırmızıdan önce pembeye sonra kahverengiye döndü. Bebişte bir şey yoksa ağrın da yoksa korkma. Rahimde açıklık falan var mıymış ve kese etrafında kanama?

Ben bugün 14oldum daha gitmedim cnm belli olmustr heralde haftaya randevum var bakalım.ne olcak.ama.11.hafta erken belki tahminde bulunsa da yanilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…