2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canm cok geçmiş olsun benim toplamda 4 defa oldu 5 haftalikken resmen adet kanamasi yaşadm 2 3 gun durmadı düşük yapıyosun dediler hic bisey yapmadılar 1 hafta sonra bebegimin iyi olduğunu kalp atisini falan duydum en son 10+2 de sabah birden sancıyla 2 pedi anında doldurcak kadar oldu ama doktorlar hc bi zaman aktif bi kanaman var demedi o gün de ign3m yapıldıktan sonra durmuştu. Kanaman neden oluyor bisey demiyolar mi ?

Sağol canım. Bebek iyi diyor doktor. Bebeğin yanında ufak bi kanama alanı oluşmuş. Adet döngüm evet ama cidden adet oluyo gibiyim şu an. İnşallah bebeğime bişey olmaz çok gerginim

Korkma o zaman kuzum. Bazen hormonlar yeterli olmuyor vücut yumurta üretiyor onu atıyor.
Bana da doktorum bişey diyemedi şu yüzden diye.
Ben de zarar verecek bişey yapmadım ama insan bedeni işte bilemiyoruz.
Doktor da öyle sakinleştirdi beni.
Herşeyi açıklayamıyoruz tıpta dedi. Çözüme odaklandık. Bak sana da ne güzel sorum iğne vermişler. Hapa da başlatırlar. Birşey olmaz inşallah. Sen iyi düşün. Çünkü stres hormonları olumsuz etkiliyor

Canim rahimde ufak bı kanama alanı oluşmuş dedi doktor. Bebek iyi ama lavaboda 7-8 peçete dolu dolu siliyorum ya cildiricam resmen kırmızı kan. Ağrısız sancısız adet oluyo gibiyim

Yağdan dolayı az gözüküyormuş ne bileyim bu doktorda duydum ben de bunu ilk defa ses dalgasıyla bakılmıyor mu ya kamera mı da bu yağım engel olcak
Arkadaşım radyoloji uzmanı
Bir gün nedenini hatırlamıyorum bana ultrason bakmıştı ve safran ne güzel görünüyor filan demişti şaşırmıştım
Sonra çok fazla yaşlı teyze geldiğini onlara ultrason bakmanın çok zor olduğunu filan söylemişti tabi bende o zaman 49 kiloydum

Canim doktorum sabah baktiginda kesenin yanında ufak bi kanama alanı oluşmuş ama korkulacak bişey değil dedi. Bebek iyi olduktan sonra korkma dedi ama nasıl korkmam

Allah razı olsun canim. Gerçekten burda yaşayan insanlarla konuşup dertleşmek çok rahatlatıyor insani

Catalda hiç muayene etmedi beni doktorum. Belki rahim ağzı yetmezliği olabilir mi acaba doktorum neden bakmıyor ki

Allah razı olsun canim. Gerçekten burda yaşayan insanlarla konuşup dertleşmek çok rahatlatıyor insani

Kesinlikle öyle kuzum.
Sen içini ferah tut.
Bu gece ben de yaşadım işte benzer bir durumu.
Buraya yazdım.
Sağolsun kızlar rahatlattı beni de
Güzel düşünelim dua niyetine güzel olsun

Catalda hiç muayene etmedi beni doktorum. Belki rahim ağzı yetmezliği olabilir mi acaba doktorum neden bakmıyor ki
Canım ona muhakkak baktır o çok mühim. Yetmezlik değil de açılma olabilir ona göre tedavine devam edilir belki serklaj yapılır. Doktoruna söyle bu talebini muhakkak ve korkma da bana kaç kere vajinal ultrasonla bakıldı çok şükür olmadı bir şey.

Doktorun çoğu hamile vajinal ultrasondan korkuyor diye yapmıyor olabilir. Yine de ben bir şey demeyeyim Allah korusun bir şey olursa vebal almak istemem. Ama bana o gece de sonrasında da hep bakıldı. Kendi durumu söylemiş olayım.

Canim doktorum sabah baktiginda kesenin yanında ufak bi kanama alanı oluşmuş ama korkulacak bişey değil dedi. Bebek iyi olduktan sonra korkma dedi ama nasıl korkmam
Doktorun korkulcak bisey olmadığını soyluyorsa sakinles biraz canm. Bak ne guzel gözlem altındasn kendini de bebeğini de daha fazla

Allah razı olsun canim. Yarın sabah bu talebimi mutlaka ileticem doktora

Allah razı olsun canim. Yarın sabah bu talebimi mutlaka ileticem doktora
Ne demek canım benim burada bulunma amacımız bu. Senden de Allah razı olsun, Allahım acil şifalar versin de kesilsin hemen kanaman ben de yaşadığım için seni daha iyi anlıyorum. Bebişine bir şey olmayacak Allah ın izniyle

Adet dönemindeysen yumurta atılıyordur belki yada içerdeki kanama alanı pıhtılasmıstır o atılıyordur doktorlar bebek iyi dediyse üzme kendini sıkıntı yapma bitecek Allahın izniyle azcık sabır. Kötü düşünme dua et iyi düşün biz dua ediyoruz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…