2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım benim buralarda çok fazla kişinn yazılarını okudum ben pıhtılı kanaması olanlar parça düşürenler falan.ama bebekleri sağlıklıydı ve hamilelikleri devam etti. Nolur üzme kendini. En az 4 aydır adet görmüyoruz onla alakalıdır içerde birikenlerdir şu an yolu açık bulmuş çıkıyorlardır. Dualarımız seninle

Kızlar özellikle akşam yemeğinden sonra (ayran içince daha çok) anlık gözleri kapanan, üzerine ağırlık çöken var mı
Ayran içmeye gerek yok sürekli uykuluyum ve bir anda bastırıyo sanki günlerdir uyumadım. Yatak odasının önünden geçerken yatağın gel dediğini hissediyorum

Ayran içmeye gerek yok sürekli uykuluyum ve bir anda bastırıyo sanki günlerdir uyumadım. Yatak odasının önünden geçerken yatağın gel dediğini hissediyorum
Bende özellikle akşam yemeğinde daha masadan kalkmadan oluyor ya. Bütün gün de evdeyim desem ki btn günün yorgunluğu o da yok btn gün uzanıyorum nerdeyse annemdeyim

G gamzisko geçmiş olsun canım. Doktor iyi demiş bak gönlünü ferah tut stres yapmamaya caliski daha az etkilenesin. Dualarımız seninle kuzum

Kızlar özellikle akşam yemeğinden sonra (ayran içince daha çok) anlık gözleri kapanan, üzerine ağırlık çöken var mı

Valla benm yemek kavramım biraz karışık olduğu için ne zaman uykumun geleceği belli değil. Progestana da başladım zaten. İçtikten yarım saat sonra sızıyorum resmen

Canım benim kanama başladığında 4 gün adet oluyormuş gibi kanamam oldu sonra kahverengiye döndü. normal yani moralini yüksek tut.iki kanamamdada öyle oldu hatta hastanede lavabo ihtiyacını klozete yaptirmiyolardi bı kaba yaptiriyolardi afedersin okadar kırmızı oluyorduki idrar tahlili yaptiramamistim

Canım bende 7 haftalikken kanamam oldugunda yumrugum kadar pıhtı dusurmustum hiç canını sıkma stres yapma inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak bana hep doktorlar dediki saglikliysa tutunur hastanedeki ebe ağlama niye ağlıyorsun alacak nefesi varsa ne olursa olsun bebek durur düşmez dedi.dua et inşallah dua edelim

Çok geçmil olsun canım kötü düşünme lütfen çok kanaması olupta sağlıkla yavrularını dünyaya getirenleri çok duydum rabbim korktuğumuza uğratmasın stres yaptıkça kötü olur kalbini ferah tutmaya çaliş en azından

Allah razı olsun canim insan ister istemez etkileniyo stres oluyo. Allah'ım insallah bı an önce biter ve hiç bi hamile yaşamaz bunu

Allah razı olsun canim insallah ben de onlardan olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…