2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
canim cok gecmis olsun icini ferah tut dualarimiz seninle ve bebeginle

Ya benden haftaca buyuk olanlara bile gibi gibi denmis bugun dr gittim 13+5gunluk hamileyim ama 11 gun onden gidiyoruz dedim cinsiywt belli olurmuki hemen erkek dedi ne ara gordu anlamadim uc kere bastira bastira sirdum daha erken ya belki yanilma olur soliyimmi soranlara daha bekliyimmi dedim soyle soyle erkek dedi bende herkese soyledim simdi sizleri okuyunca yine dedim bide degisirse herkesede yaydim valla ikinci oglum geliyo diye alistirdim bile kendimi ama bi yandanda hala emin olamiyorum sizleri okudukca ama cok emin konustu ne diyim saglikla gelsin ne gelirse gelsin

Günaydın kızlar. Rabbim hepinizden dualarınız ve güzel mesajlarınız için razı olsun inşallah. Gece o pihtiyi düşündüğümden beri kanamam çok azaldı. Şimdi de kahverengiye döndü rengi. İnşallah biter ve artık hepimiz balayına girip gebeliğin keyfine varırız

Allah razı olsun canim. Yarın sabah bu talebimi mutlaka ileticem doktora
Canim gecmis olsun , bende gecen günlerde aferdeesin kabizlikdan karnim agriyor sanip fenalasdim sandin halbuki erken dogum sancisi yasamaasim iki saat boyunca kanama vs olmadi hastaneye gittim bisi demediler bebek iyi dedilee sadece

doktoruna gittim oda rahim agzi normal uzu lukta bu iyi dedi . Ama bebegin esi ön dubardsymis normalde arka tarafta oluyor ya birde kasilma sanci yasadigim ick rahim baya gerilmis . Belki sende de böyle bi sebep vardir? Illa kötü düsünme yani icin rahat olsun bebis iyise .

plazentann ön de olmasi cok riskleri yok ilereleyen zamanlarda da arkaya gidebilir .

Canım bnm gözümüz aydın. Kahverengiye döndüyse korkma artık geçiyor artık ama yine de alttan muayene yaptır derim inşallah onda da bir şey çıkmaz

Canim sana da çok geçmiş olsun. Doktorum sebebi araştırmak yerine, bebek iyi olduktan sonra kanamaları önemsemediğini söylüyor hep. Haklı olabilir ama bu kanamaların stresi beni ve bebeği mahvediyor. Doktorumdan da cook memnunum normalde ama bilmiyorum hiç vajinal muayene yapmadı bana. Ultrasonda bakıp bebeğin canlı telaşa gerek yok diyor her defasında

Canım bende burdakileri okuyunca hemen söylememeye karar verdim hatta eşime bile emin olunca söyleyeceğim o anında herkese söyler çünkü

Kızlar günaydın. Akşam sağ tarafıma yatıp uyumuştum sancıyla uyandım ama tek taraflı sağ kasık üstü. Sabaha kadar aralıklarla ağrı girdi çıktı. Hala daha devam ediyor. Sağ kasığım üstü devamlı ağrı değil girip çıkıyor. Canım sıkıldı

Benimde dün öyleydi cnm.sonra geçti dert etme kendine yatarkn farkına varmıyo insan bazen bı kalkiyom yüzüstü uyumuşum hep Allah'ım.korusun bebislerimizi

Günaydın canımm sağ tarafındadır bebiş benimde öyle sağ tarafım sertleşiyo bazen

Canım çok geçmiş olsun sakın stres yapma bu şekilde olup bebeğini çok sağlıklı doğuran çok anne var. Doktor bakmışsa sorun yoktur kuzum dualarımız seninle

Canım naptın, merak ettim geldi mi doktorun kanama durumun nasıl?
Canim çok şükür taburcu olduk. Bebeği 2 defa daha hem doktorum hem radyoloji uzmanı kontrol etti. Kalp ritminde vücut bütünlüğünde cook şükür hic bişey yokmuş. Dünkü kanama alanım bugün kaybolmuştu. Gece düşen o pihtiyi bu kanama alanına bağladık. Vajinal muayene istedim ama doktorum durdurulamayan bi kanaman yok, vajinal muayeneyi tercih etmeyelim dedi ben de ısrarci olmadım. Pruloton iğneyle progestan devam edicez. Kanamam da kahverengi lekeye döndü zaten çok şükür

Çok şükür canım bir daha tekrarı olmasın inşallah gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…