2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada doktorum 16 haftadan önce cinsiyeti söylemek istemiyorum,16.hafta itibariyle kesin olarak öğreniriz dedi. Eşim çok merak ettiğinden soruverdi doktora şu anda 14e girdik zaten inşallah her şey yolunda gider. Sağlıklı olsun da zaten başka hiç bişey istemiyor insan

Hadi maşallah canım benim, gözün aydın geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım akşamdan beridir aklımdasın dua ettim hep.inşallah bir an önce kesilir kanaman, inşallah hiç birimizin başınada gelmez birdaha,hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Canimm Allah razı olsun hepinizden. Burda birbirimizi hiç görmeden tanımadan dualarimiza katıyoruz hep. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Hadi geçmiş olsun canım Allah tekrarını göstermesin.

Ozaman bi vajinal muane iste belki rahim agzi kisadir ondan olabilir ... genelde yatarak gecir zamani

Canım çok sevindim çok şükür Rabbime inşallah bi daha olmıcak rahat rahat geçireceksin hamileliğini canım

Canm cok geçmiş olsun bebisin iyi olsun da varsn doğuma kadar hic öğrenme

Canını sıkma canım inşallah kötü bişey yoktur.Benimde dün akşamdan beri karnımın yanlarından belime vuran bi ağrı var çok şiddetli değil ama sanırsam ben üşüttüm gece uyurken vantilatörü açıyorum dibime getirip ondan dolayı büyük ihtimal

Geçmiş olsun, tekrarını yaşama,sağlıkla tamamla hamileliğini inşallah canım.

Bana da 10+4 te erkek dedi.Onceki 2 gebeligimde de ogullarimin cinsiyetlerini 10+ larda ogrenmistim.11.hafta degil yani.Bu nedenle tereddutsuz inandım.Simdi kızlar burda doktorumuz cinsiyet söylemek istemiyor erkenmis falan deyince ben de acaba dedim emin olmama rağmen Evet cinsiyet tomurcuklari ilk oluştuğunda birbirine benziyor ama erkek gibi demedi bana erkek dedi direkt..Bakalım,benim cinsiyet osi nipty testinde kesin olarak geleceği için 2 haftaya cozulecek zaten

çok geçmiş olsun canım benim Rabbim beterinden korusun tez vakitte kucaklarımıza alalım yavrularımızı

Evet oğlan istiyordun..Sanki 2 hafta önce kıza benziyor mu demişti yanlış mi hatırlıyorum
yok hicbisey soylememisti en son 1 ay once gitmistim daha erken demisti cinsiyet icin bugun kesin erkek dedi bende gordum pipisini

kızlar ben 2 temmuz da 2 li tarama yaptırmştm yanında bide değerlere bakalım dedi tamam dedim sonuçlar için 3 de gel dedi meyse 3 de gittim 2li tarama çıkmıştı onda skıntı yok dedi, ama değerlerin sonucu çıkmamış yarın gel dedi ben de gelemem çalışıyorum bugün zor izin aldm dedm öylece kaldı ama şimdi e nabızdan baktm ki 2 değerim yüksek çıkmış bunların ne demek olduğunu bilen var mı?

Eklentiler

• E6A55985-9063-42D1-846D-35FC8FACC4D0.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…