2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım bu yüksek olanlar eskiden bu enfeksiyonları geçirdiğini gösteriyor yanlış bilmiyorsam.

anladım cnm 2 temmuzda ki verdiğim kandan çıkan sonuçlar bunlar inşallah öyledir
İnşallah canım ama öyledir internetten bak sen de istiyorsan. Benim sonuçları daha doktora gitmeden araştırırken öğrenmiştim ben de. Zaten yakında kadın doğum rehberi kitabı çıkarırım bu gidişle

Kizlar doktordan geldim. İkili test sonuclarimiz iyi cok sukur. Cinsiyeti de ogrendik oglumuz olacak allah gonlume gore verdi
Ahh yine bi erkek haberi nekadar çok istiyorum bilseniz hayırlı olsun kuzum inşallah Rabbim benimde gönlüme göre verir dua et olur mu

Sonuclarinizda sıkıntı yok Rubella kizamikcik demek diğeri de herpes IGG değerinizin pozitif olması daha önce bu hastalıkları geçirdiğinizi ve bagisikliginizin olduğunu gösterir.Bu değerlerin zaten pozitif olması gerekiyor.E nabız pembe yapıyor otomatik olarak korkulacak birşey yok.Bununla ilgili Dr Kagan Kocatepe videosu izleyebilirsiniz daha detaylı açıklar.

Sağol canım. Bebek iyi diyor doktor. Bebeğin yanında ufak bi kanama alanı oluşmuş. Adet döngüm evet ama cidden adet oluyo gibiyim şu an. İnşallah bebeğime bişey olmaz çok gerginim
Cnm çok geçmiş olsun inşşş bişey olmayacak Allah’ın izni ile kanaman durur inş

Canimm Allah razı olsun hepinizden. Burda birbirimizi hiç görmeden tanımadan dualarimiza katıyoruz hep. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben 2016 haziran annesiyim burası güzel platform 2016 haziran anneleriyle hala görüşüyoruz Hamileyken yine burada tanıştık bebeklerimiz 4 yaşında

tam bende şimdi izledim rahatladım gerçekten çok iyi yorumlamış, ama negatifte var ıgm de benim onunla ilgili bişey dememiş, ıgm de şimdi geçirilen demek diyor inşallah skıntı yoktur..

3 ıgg 3 ıgm var ya, ıggler daha önce geçirelen pozitif olması lazım diyor tmm, ama 2 ıgm referans değeri aralığın da cmv ıgm referans değeri aralığın da değil negatif yani ondan dedm doktora da yazdım ama cvp vermedi ama dediğiniz gibi negatif olması gerekiyorsa sorun yok.
çok teşekkür ederiyorum bilgileriniz için

Dun burda bi arkadaşın yazısından okumustum hamileyken ayrılma hemen hemen herkesin kafasından geciyo sanırım garibim bisey yapmasa bile gözüme batar oldu su 3 4 aydr durup durup küsüyorum ya

Merhabalar ogrendiniz mi acaba bebisnizn cinsiyetni benmde ikinci gebeligim kızımda ki tek fark bu gebeligimde idrar rengi kizimda cok su icmeme ramen koyuydu ama bu bebiste acik sari bnde acaba erkek mi diyorum Tabiki onceligi saglikli sihatli olmalari

Negatif olduğu ve/veya referans değerinden cok uzaklasmadigi sürece sıkıntı yok.Sonuclariniz normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…