2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Konuşmalarınızın dışında sizlere bir şey sorabilir miyim? Siz benden 1 ay öndesiniz. Gebelik sürecinde bulantı kusması olanlar şimdi ne durumdasınız? Geçti mi? Benim şiddetle devam ediyor. Umut olması açısından sizlere sormak istedim

Kuzum.benim.8.haftadan başlamıştı 14.haftama girdim 3gundr bitti sayılır bulantılarım şükürler olsun

Ultrason fotoğraflarından anlayan var mı? Dün dr un erkek gibi dediği ultrason fotoğrafları.

Eklentiler

• 20200711_150133.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 20200711_150126.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 20200711_150119.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar size birşey sormak istiyorum 2 kere ultrasona girdim ikisini kiyasladigimda haftaların tutmuyor sizde de oldu mu bu sorun daha da doktora gitmeme 2 hafta var

Benim canım geçen pazar gittiğimde 12+ 4 tü dün gittiğimde 12+ 5 çıktı hiç bişey anlamadım bu işten
normal de 13+2 olması gerekio neden olmadı diyorsun, bebeğin gelişimine göre değişebilir doktorum benim 5 gün 10 gün bişey değiştirmez dedi.. önemli olan sat bence, sata göre 12+5 çıkması gerekiosa senin 10 . haftanın değerleri çıkıyorsa ultrasonda o zaman skıntı olabilir

bnm de sürekli farklı çıkıyor, 15 ocak tahmini doğum tarihi 5 ocaklara kadar düştü ultrasonda erken gidio yani ama bu geçde gideblir sıkıntı yapma canım.

Benim de farklı oluyor. İlk gittiğimde dr geç döllenme 30 Marttan hesap et dedi. Geçen gittiğimde normal adet tarihim olan 24 Marta göre 13+2 dedi dün 15+4 dedi önden gidiyor benim de 6 Ocaktan 29 Aralıklara geldim

Benimde oğlumu 13. Haftada söylemişti Dr. Bu seferkini söylemedi henüz, bakalım sağlıklı olsunlarda

Kızlar size birşey sormak istiyorum 2 kere ultrasona girdim ikisini kiyasladigimda haftaların tutmuyor sizde de oldu mu bu sorun daha da doktora gitmeme 2 hafta var
Canim ben geçen hafta perşembe günü gittiğimde 12+2 demisti, 1 gün sonrasında 12+0 çıktı. Yani çocuğun o anki pozisyonuna göre degisiyo sanırım o ölçümler

Benim 6. Hafta baslmıstı bugün 12. Haftanın son günü ve aynen devam ediyor

o bulantı kusmalarin hasını yaşadım ben.Deniz kenarında oturduğumuz için eve giren deniz kokusundan bile kustum.9.haftada azaldı gibi oldu sonra tekrar başladı.Sonra mide bulantısı ile beraber mide eksimesi başladı ve tüm bu sıkıntılı süreçte Su bile icemedigim için idrar yolları enfeksiyonu oldum.Şuan hala enfeksiyon devam ediyor.Ve serum verdi doktorum yedi günlük.Şimdi bulantım azaldı.Ancak mide yanması hafif de olsa devam ediyorUmarım en kısa sürede toparlarım.Bu arada dört kilo verdim 49 kiloya kadar düştüm.Umarım sizin bulantilariniz çok daha erken biter.

Benim 5. Hafta başladı bulantılarım ve çok şiddetli yaşadım 12. Haftaya kadar. 12. Haftayı bitirdiğim gibi hafifledi. Şimdi gene oluor ama eskiden tüm gün bulanır ve kustururken şimdi belli bir saat bulanıp kusup rahatlıyor devam etmiyor. Tamamen geçti diyemem asla ama azalmalar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…