2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar enfeksiyon şüphem var gecen hastane de yattgm gun kan idrar falan tahlili yapıldı bisey olsa çıkardı değilmi sonuçlarda ne biçim hastane anlamadm dogru duzgun bilgi vermedi devlete gittim kendi doktoruma pazartesi ya da salı gidip sorcam olmazsa özel bi perinatologa gitcem ya içim hiç rahat degil o günden beri sürekli havuç suyu iciyorum insallah onunda ozamana kadar faydası olur

Canim benim bişey olsa çıkardı tabi ama yeni bi enfeksiyon da olabilir. Bol bol su iç. Enfeksiyonu en iyi uzaklaştıran şey su biliyosun. İnşallah yoktur tabi içini ferah tut

11.haftam bitiyor hala bulantı devam arada azalıp artmalar oluyo tabi inşşş seninkisi azalır cnm

Enfeksiyon için idrar veya crp bakılmalıydı eğer şüphen varsa gittiğinde idrar tahlili yaptır kuzum ben de o sorunu yaşadım sormazsam söylemezsem sanki gecikiyo işler düşük önleyici iğnem var 3 günde bir yapılıyo hastanede yatarken unuttular 2. Gün ben hatırlattım benim için ne kadar önemli bi iğneydi ne zaman doktora bişey iletsem akşama kadar bekliyorum dönmüyo artık ben arıyorum halbuki ben hiç öyle değilim hastalarıma biraz bildirmek gerekiyo maalesef

14+4 hala sabah kusmalarım var gün boyu eskisi gibi bulantım yok azaldı ama yemeği fazla yesem mahvediyo beni sabah kusmalarıma alıştım bebeğimin günaydın anne deme şekli

Merhabalar. Benimde 5. Haftam da basladi tam 10 haftalik oldugum da geçti cok şukur. Darisi basiniza insallah

Canm simdi sonuçlara baktm crp 2.5 çıkms bisey olsa söylerdi heralde degilmi normal mi bu sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…