2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın minnoş anneler
haftaya perşembe kontrolümüz var geçmiyor günler hamile olduğumu bi arkadaşıma söyledim ohaaa şaka yapıyosun dedi niye bu kadar şaşırdı anlamadım sosyal medyada duyurmadık ama bayağı bilen var nazardan da korkuyorum kanamam olunca hep tühh kimseye söylemeseydim keşke diyorum siz kimlere söylediniz

Ben işyerimde patrona söyledim, en yakın 2 arkadaşıma söyledim. Annem de bazı akrabalara söylemiş. Yavaş yavaş yayılıyor duyan hemen yetiştiriyor kimsenin ağzında bakla ıslanmıyor. Bir de galiba bu yaşta benden beklemiyorlardı duyan çok şaşkın

Gunaydinn bende ozel olarak soylemiyorum soran olursa ewet diyorum sosyal medyada da daha birsey paylaşmadim ama yakindirr saglikla gelsin miniklerimizzzz

Neden yasiniz kaçki sorulmaz ama suz yazinca yaziverdim bende

Ben de patronuma söyledim zaten doktor olduğu için kesin anlardı o millet duyar duymaz biz artık 3 kişiyiz diye paylaşıyo ben çok korkuyorum ya

Gunaydinn bende ozel olarak soylemiyorum soran olursa ewet diyorum sosyal medyada da daha birsey paylaşmadim ama yakindirr♥ saglikla gelsin miniklerimizzzz
Şöyle 4. Ay olalım da inşallahhh duyan da niye söylemedin şimdi mi söylüyosun diyo ay napim yaparken mi söyleyeyim tövbe ya

bende müdürümüze, iş arkadaşlarıma yakın arkadşlarıma ve annelerimize, ama anneler herkese söylüyo tabi duyan arıyo ya da yazıyo ama bende sosyal medya da belli etmeye karşıyım nazar değermiş gibi geliyor belki doğuma yakın ancak

Canım peki biz haftamızi baz alırken neye göre sayacağiz

Yengem hemşire benim. Kendi sat tarihine göre baz al dedi. Ultrasonda tutuş açısına göre bile farklılıklar oluşur dedi.
Örnek olarak da suyun içindeki balığı verdi. Akvaryumda bakış açımıza göre büyüklüğünü farklı görürürz. Ultrasonda bebek de suyun içinde olduğu için yanılma payı olur dedi. En sağlıklısı sat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…