2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benm aileler arkadaslar cogu kisi biliyo aslinda ilkinde gec soyledim die baya afra tafra yaptilar bunu erkenden söyledim erken dedigim iki buçuk aylikkrn iste

25 haftadan sonra sanırım daha önemliymiş, teşekkür ederim ya gerildim biraz
Senin ilk bebegin miydi? Plesanta bebeği besleyebiliyorsa sıkıntı yok.Oyle bir durum olursa da yani plesanta rahim ağzına ya da öne yapışıp kalırsa dikkatli bir sezeryan operasyonu uygulanması gerekir.37.hafta bitiminde falan.Ama genellikle sorun olmuyor canım plesanta daha çok yer değiştirir rahim buyudukce yukarı çıkar %99 sorun olmaz.Icini rahat tut düşünme şimdi bunu

Benim sadece ailem ve sürekli görüştüğüm iki arkadaşım biliyor onlarda göbeğimden anladı mecburen sosyal medyaya koymayı hiç düşünmüyorum

İlk bebeğim inşallah yarabbim hepimiz sağlıkla kavuşalım,rahatlattın beni süper anne archimom

Benm aileler arkadaslar cogu kisi biliyo aslinda ilkinde gec soyledim die baya afra tafra yaptilar bunu erkenden söyledim erken dedigim iki buçuk aylikkrn iste
Ben de kalp atışını duydum ablamlara söyledim insan korkuyo öncesinde söylemeye allah göstermesin dış gebelik, mol gebelik, kimyasal gebelik korkutuyo valla

Evet doğuma yakın en mantıklısı benim kayınbabam ultrason görüntümü kuzenler grubunda paylaşmış bütün sülale orda

Benim de çevremde herkes biliyor artık. Özellikle ilan etmedim ama duyan yayıyor zaten sağolsun hele anneme söylediğimde bütün sülale 10 dk içinde öğrenmişti

Benim de çevremde herkes biliyor artık. Özellikle ilan etmedim ama duyan yayıyor zaten sağolsun hele anneme söylediğimde bütün sülale 10 dk içinde öğrenmişti
Evet ya bizimkiler de öyle islamiyetten hızlı yayıldı hamileliğim sonradan duyan da şimdi mi söyledin diye trip attı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da inşallah sevinenler çeyrekle gelsin

Canım ben pek kimseye söylemediğim halde kanamam oldu artık söylüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…