2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gönderin gelsin diyosun acılarla yoğrulduk valla ben şöyle nefesi kuvvetli insanlara söylüyorum dua edin bize diyorum
Hea valla gelen gelsin ne diim. Ama sormayana söylemiyorum tabi ben de durduk yere. Biliyor musun ben hamileyim ahhaa zaten 2 aya anlayacaklar ama ben kilolu oldğma bana kilo almışsın diyebilirler çünkü benim göbek yerine popoma yayıldı sanki bi de yüzde 60 kız dedi doktor cidden kızsa vay halime

Ayy değişiyo kilo erkekte de bölgesel yağlanan çok var hamuru tatlıyı azalt gerisi kolay

Kızlar Bergüzar Korel paylaşmış instagramda çok hoşuma gitti. Görmeyenleriniz için paylaşayım dedim. Bana ümit oldu açıkçası

Eklentiler

• Screenshot_20200712_143604.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20200712_143622.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 53
kuaum hayırlı olsu bebişin öncelikle :) herkesin çok farkediyo ben bugün inanılmaz enerjiğim ve mutluyum ilk defa bu saate kadr bulanmadım diye benim kızımda 8 haftada başlayıp 16 da bitmişti bu bebişte 6. haftada başladı 15 oldum bilmiyorum ki bittimi ama he vücut farklı inşallah tez zamanda biter rahalarsı zor gerçekten

bebiş olabilir mi canım benim sağ tarafıma toplanıyo yada ayakta fazla durup çok işmi yapıyosun acaba
Bebis olsa tek tarafa toplanırdı heralde sağlı sollu her taraf şiş canm sabah kalktgmda da aynı ayakta durmak la alakası yoktur heralde zaten riskten dolayı hc bi is yapmıyorum salı gitcem bakalm onemli değil-dir insallah

Zaten onları hiç canım çekmiyor ki. Ne yesem popoya gidio ama gerçi çok şükür bebişe de gitmiş de ne bileyim
Bebekte sağlıklı olur inşallah hep sağlıklı şeyler ya ne kadar yediğinin önemi yok zaten allahh bi doğsunlar peşlerinde koşarken zayıflarız

Bebekte sağlıklı olur inşallah hep sağlıklı şeyler ya ne kadar yediğinin önemi yok zaten allahh bi doğsunlar peşlerinde koşarken zayıflarız
Ayy hic ole deme canim sonradan cok zor veriyo insan hatta aliyon sutun olsun die yiyon. Simdi dikkat edip almamak daha iyi yediklerinjn cokk cokk az kismi bebege gidiyo simdi o yuzden cok fazla yememek gerek

Benim yakın akrabalar ve iş arkadaşlarım biliyor onun dışında bilen duyan yok. Ama 3 ayın dolmasını bekledik biz de yaymak için. 3 aya kadar anne babalar ve iş yöneticilerim biliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…