2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Az önce kayınvalidemin komşusu gelip saçma sapan konuştu. Yok onların gelininin de çok kanaması olmuş, bebek anne karnında ölmüş. Bi kere düşünce bi daha hamile kalmak zormuş. Dikkat et diyo bana gerizekali. Şaka mı yapiyosun yoksa ciddi ciddi moral bozmaya mi geldin dedim delirtti beni. Niye bizim insanımız ateşe körükle gitmeyi bu kadar çok seviyo allasen. Bilinçsiz kadını resmen kovdum evden içimin yağları eridi

Maaalesef beni duyanda dikkat et bi tanıdığım yüksek tansiyondan erken doğurdu yok karnında öldü yok zehirlenirsin hiç umrumda bile değil söyledikleri doktorum ne diyosa o kapat kulaklarını canım başkaları öyle oldu diye bizde öyle olacak değiliz . Bende ne güzel moral veriyorsunuz diyorum geçiyorum

Cahill kadın iste hic takma kuzum. Kaynananı uyar bu tarz insanları en azndan sen varken almasın eve ya

Selamlar tatlı annecikler
Ben de ilk anneme ve eşime söyledim sonra 12 haftadan sonra en iyi arkadaşlarıma 15 haftada eşimin ailesi ve bazı diğer arkadaşlarımıza filan söyledim akrabalarım bilmiyor hatta daha babam bilmiyor anneme söyle diyorum tamam tamam diyip geçiştiriyor sanki adam doğunca öğrenecek bu gidişle

Ya bu arada ben hiç uyuyamıyorum ölüyorum uykudan ama gece dönerken karnıma sancı giriyor kollarım uyuşuyor sürekli uyanıyorum deli olacağım var mı benim gibi
Oğlumda mis gibi uyurdum yaa

Çok açıklayıcı oldu canım sağolasın

Canım gerilme benim de doktorum plesanta aşağıda dedi ama bu haftalarda normal rahim büyüdükçe yukarı çıkacak takip edeceğiz dedi
Çok sağol canım hepimiz hiç sorun yaşamadan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz bu grupta doğum sonrası gazı var uyumuyo dertlerini yazıcaz inşallah

Benim yakın akrabalar ve iş arkadaşlarım biliyor onun dışında bilen duyan yok. Ama 3 ayın dolmasını bekledik biz de yaymak için. 3 aya kadar anne babalar ve iş yöneticilerim biliyordu.
Bizim kanamalar olunca korktum ben söyleyemedim biraz toparlayalım da inşallah Öyle söyleriz

Ayy hic ole deme canim sonradan cok zor veriyo insan hatta aliyon sutun olsun die yiyon. Simdi dikkat edip almamak daha iyi yediklerinjn cokk cokk az kismi bebege gidiyo simdi o yuzden cok fazla yememek gerek
Benim doktorum da çok kızıyo Kiloya çok kilo alırsan bakamazsın bebeğine Ameliyattan Sonra çabuk toparlanamazsın diyo

Ya ben de dışardan sesleri çok takan biri değilimdir ama durup dururken gerdi kadın resmen beni. Toplumumuzda bu tarz cahil ve dengesiz insan çok fazla maalesef

Cahill kadın iste hic takma kuzum. Kaynananı uyar bu tarz insanları en azndan sen varken almasın eve ya
Uyardım kuzum. Başımıza gelen her şeyi başkalarıyla paylaşmamasını da rica ettim. Gebeligimi de böyle daha 6 haftalıkken herkese duyurdu hiç sevmediğim işler

Uyardım kuzum. Başımıza gelen her şeyi başkalarıyla paylaşmamasını da rica ettim. Gebeligimi de böyle daha 6 haftalıkken herkese duyurdu hiç sevmediğim işler
Onu uyarırsın başkası konuşur. Bizim millet bayılır üzerine vazife olmayan konulara burnunu sokmaya. Doğurursun çocuk yetistirmene konuşur niye zayıf niye konusmuyo niye yürümüyo. Ohooo bitmez. 3 maymunu oynayacaz bu süreçte.

Öyleler vallahi ya. Ben biraz sivri dilliyim, çakiyorum lafi agizlarina. Bakalim nereye kadar enerjim yetecek

Ya bu arada ben hiç uyuyamıyorum ölüyorum uykudan ama gece dönerken karnıma sancı giriyor kollarım uyuşuyor sürekli uyanıyorum deli olacağım var mı benim gibi
Oğlumda mis gibi uyurdum yaa
Bende hiç uyuyamıyorum geceleri normalde yüzükoyun yatarım ama artık göbekten pek yatamıyorum.Birde benim göğüslerim ağrıyo sütyeni çıkartayım belki ondandır diorum ama yok çıkarınca daha bi ağrıyolar napçaz böyle bakalım daha şimdiden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…