2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar sizinde göbekleriniz çok çıktımı yaa benim bayağı çıktı daha çok erken die düşünüyorum 13 haftalık olduk çünkü daha bana çok erken geliyo
Ben de aynı şeyi düşünüyorum özellikle akşama doğru iyice dört beş aylık gibi görünüyor göbeğim. Eşim de az önce normal mi bu kadar hızlı göbeğinin çıkması anormal bir durum yoktur dimi dedi. Hepten tuz biber oldu. Salı günü kontrolüm var gidip bebeğimi görene kadar stres olurum artık

Ayy benim eşimde nie daha çok çıkmadı deyip duruyo deli ediyo beni kıyafetlerimin hiç biri olmuyo bugün gölek giyeyim dedim göbek benden önce gidiyo valla

Kızlar sizinde göbekleriniz çok çıktımı yaa benim bayağı çıktı daha çok erken die düşünüyorum 13 haftalık olduk çünkü daha bana çok erken geliyo
Benim de çok çabuk çıktı canım anlamadım
Allahtan evde olduğum için çok kıyafet sorunu yaşamıyorum ama dışarı çıkacağım zaman kara kara düşünüyorum

Ayy benim eşimde nie daha çok çıkmadı deyip duruyo deli ediyo beni kıyafetlerimin hiç biri olmuyo bugün gölek giyeyim dedim göbek benden önce gidiyo valla
Bizim ikinci olduğu için ilkinde böyle değildi diye kıyaslıyoruz galiba, o zaman daha zayıftım çok çabuk belli olmamıştı. Dışarı çıkmak için kaç saat önceden kıyafet düşünüyorum ben de, hamile pantolonları için erken ama normalde giydiklerim de olmuyor. Birkaç beli lastikli takımım var onları giyip duruyorum

Çok çıkmadı ama çıktı akşam daha belirgin e tabii yiyoruz falan belirginleşiyo Kot gitmek imkansız zaten hamile kıyafetleri için de erken elbiselerle idare ediyorum ben de

Canm benm de 12 13 haftada çıkmaya başladı suan belirgin sekilde var normalde cok zayıftm göbis kalca aldı başını gidiyo simdiden hic biseyim olmuyor üstüme ya

Kizlar yemek yerken karnınıza gerilme oluyor mu migdeniz de vs???? Ne zaman rahat rahat yemek yiyeceğim ve yemekten sonra bulantı... Ki çok az yiyorum korkumdan

Benim.cektigimi bı Allah bilir bi ben cnm benim göğüsler de çok kötü ağrıyor ya dokunamiyom.resmen nolucak böyle bakalım.ims geçer biran önce ikimizide.bende şimdiden uyuyamiyom.yandik valla

Benim doktorum da çok kızıyo Kiloya çok kilo alırsan bakamazsın bebeğine Ameliyattan Sonra çabuk toparlanamazsın diyo
Evet canim benim doktorumda normal yapamazsjn dedi beni oyle korkuttu ve yedigin cikolatanin kekin hic bi yarari yok dedi karnindaki küçücük bebek canin istiyosa bir isirik al nefsini korelt yeter dedi ondan sonra bende deli gibi yememeye calistim ama ona ragmen yine 15 kilo aldim

Kızlar merhaba.mantar sorunu yaşayan var mı aranızda?
Galiba mantar oldum☹
İlaçta verilmiyormuş bu aylarda krem veya fitil diyorlar. Sıkıntım devö ederse dr wp tan yazacağım bskalım

15 kilo 13 haftada gerçekten çok şeker falan bile çıkar Allah korusun tabiiki dikkat etmekte fayda var iştah güzel tabi heleki bulantidan yiyemeyen benim gibiler için keşke iştahım olsa diyorum ama herşeyin fazlası zarar cinsiyet belli mi sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…