2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim.cektigimi bı Allah bilir bi ben cnm benim göğüsler de çok kötü ağrıyor ya dokunamiyom.resmen nolucak böyle bakalım.ims geçer biran önce ikimizide.bende şimdiden uyuyamiyom.yandik valla
Geçer canım o şuan vücut süt üretimine başladı hatta bir yazıda 16. Haftada sıvı gelebilir (kolostrum) sütü gelebilir yazıyodu ama alışınca rahatlarsın biraz

Ben de oldum ama benim boynumda var kahverengimsi bi leke daha önceden de oluyordu onun için doktora gitmedim bir sonraki kontrolümde sorcam doktora ama sıcaktan olmuştur diyorum ben

Ben ilk gebelikte aldim kiz bu kilolari bunda daha 1 kilo almışım pek yiyemiyom tuzlu seyler daha cok tuketiuom tatliya bayliyodum normalde ama yiyemiyom
Yok canim daha gidemedim doktora cok merak ediyom sehir disindayim iki haftaya kadar da anca giderim belki

Günaydın güzel anne adayları. 1 ay oldu doktora gitmeyeli bugün 9.30 da kontrol var heyecandan uyamadım saat 5 ten beri. Şu pandemi sürecinde bile olsa doktora gtmeyi iple çekmek inşallh güzel haberler alırım
Gunaydin canim
minnosunu doya doya izle insallah guzel haberlerr verir sana doktorcuk.

Kızlar sizinde göbekleriniz çok çıktımı yaa benim bayağı çıktı daha çok erken die düşünüyorum 13 haftalık olduk çünkü daha bana çok erken geliyo
Ben kilo aldığım için çıkıp çıkmadığını anlamadım yani bebek mi govek mi belli değil daha çok göbek şeklinde duruyor

Nasıl dengesiz bir insanımız var bizim yaaa. Zaten aman biri hamileyİm demesin. Hemen başlar hamilelik hikayrleri. Moral bozmak için yapıyorlar yaaa . Başkalarının mutlulukları batıyor böyle insanlara. Ya sabır iyi yapmışsın benim de içimin yağları eridi
Çok sağol canım hepimiz hiç sorun yaşamadan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz bu grupta doğum sonrası gazı var uyumuyo dertlerini yazıcaz inşallah
İnşallah canım o günleri de görelim dediğin gibi büyütürken ne yaşadığımızı paylaşıp yardımlaşalım nssip etsin rabbim
Bizim kanamalar olunca korktum ben söyleyemedim biraz toparlayalım da inşallah Öyle söyleriz
En iyisini yapmılsın canım bence de. Bu dönemde insan kendi derdinde oluyor etrafı duymak görmek de istemez. Bilinmemesi senin için fayda olmuş.

Kızlar sizinde göbekleriniz çok çıktımı yaa benim bayağı çıktı daha çok erken die düşünüyorum 13 haftalık olduk çünkü daha bana çok erken geliyo
Birazcık belli olmaya başladı benim de. Ama akşama doğru çok belirgin pluypr 4 5 ay gibi . Çok geriliyor rahatsız ediyor. Diyorum şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne yapcam

Birazcık belli olmaya başladı benim de. Ama akşama doğru çok belirgin pluypr 4 5 ay gibi . Çok geriliyor rahatsız ediyor. Diyorum şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne yapcam
Benimde öyle. Ama hep gaz şişkinliği ve ağrısı yaşıyorım. Özellikle dışarda yemek yediğimde daha kötü oluyorum.

İştah güzel gerçekten 3 aydır benimde iştahım yok kilo verdim çocuk nasıl besleniyor diye düşünüyorum bende senin gibi devamlı bulantı yaşıyorum artık iştahım gelsede çokça yesem yemekleri ...Bnm cinsiyet belli değil buarada.. Daha çok var benim için :)

Benimde öyle. Ama hep gaz şişkinliği ve ağrısı yaşıyorım. Özellikle dışarda yemek yediğimde daha kötü oluyorum.
Aynen iyi gelmiyor dışarda ve başkasının evinde yemek yemek. Başka evde yiyince hamilesin diye onu ye bunu ye diye ısrar ediyorlar sonra sıkıntısını ben çekiyorum gece.

Sebze ve et ye gerisi boş mesela meyveyi de çok yiyince kilo yapıyomuş tatlı ve hamurişini kesince zaten mide küçülüyo evet bebeğe fayda eden şeyler sınırlı Ben kustuğum için bulantım devam ediyo yiyemiyorum diye üzülüyorum yumurta falan hiç yiyemiyorum

Bende 2. De 20 kilo almıştım çok iştahlıydım başından beri ama bu öyle değil nasip bakalım bizim cinsiyet ne olcak.

Ilk 3 ay yediklerimizden cok birsey almıyorlar nasıl olsa o besleniyordur canım ben bi iyiyim bi kötü halsizlik çok oluyor. Benimde 20sinde kontrolüm var özel hastane olsa söyler 12+2 olcak ozaman ama devlet emin olmadan söylemiyor. Napalim bayramdan sonra inşallah öğreniriz bizde.

mide ağrısı nedeniyle sıfır yağlı ve sıfır şekerşi beslenince de kilo alınmıyo örnek ben. Serumdan sonra bu hafta yarım kilo vermişim yaşasın dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…