2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım benimde biara bitti sandım yine başladı bulantım aynı şekilde çok halsiz oluyorum özellikle akşamları tv izlerken uyuyup kalıyorum... midemi boğazımda hissediyorum bazen dün mecburen hap içtim :) Benimde bugün randevum var ancak bana da doktorun söyleyeceğini sanmıyorum çok erken çünkü 11+1 .. Belki ikili testi yapar bugün bilemiyorum 4 haftadır da görmüyorum kuzuyu inşş iyidir ve dediğin gibi besleniyordur çünkü ben yemek çok yiyemiyorum ...

Geçer canım o şuan vücut süt üretimine başladı hatta bir yazıda 16. Haftada sıvı gelebilir (kolostrum) sütü gelebilir yazıyodu ama alışınca rahatlarsın biraz
Doğrudur kuzum inş geçsin bian önce ama ben kızımda hiç hatırlamıyorum böyle ağrılar hayırlısı artık ne diyelim

Böyle olunca içim rahatlıyor cnm çünkü benm midem hep boş çocuğum ufacık kaldı :) :) umarım bian önce iştahım açılır benimde saçlarım dökülmeye başladı acaba depomu kullandığı için olabilir mi :)

Yumurta ben de yiyemiyorum ve 3 aydır yiyemedim hiç tam da gelişme döneminde. Çok vicdan yapıyoruö bir eksiklik olmuş mıdur diye

Ay kuzum inşallah öyledir valla rahatlıyorum duyunca böyle çünkü fayda verecek hiçbir şey yiyemşyorum şuan neredeyse. Zaten saçım çpk dökülüyor depomdan yediği için heralde iyi olsunlar da

Kirmizi et gozumde kararmis canim gormek bile istemiyom yazdan beride yumurta yiyemiyom su an yogurt ve peynir tuketiyom insallab onlardanda sıkılmam .. b12 degerim dusuk cikmisti zaten kırmızı et falan tuket dedi doktor yiyemiyom ki kiyma seklinde yemekte olursa yiyorum sadece

Ben de yumurta yiyemiyorum yaa bulantım başladı başlayalı yiyemedim 6. Haftaya kadar yedim sadece yoğurt süt sebze yiyiyorum balık yağı hapı aldım vitamin ve kan hapları var inşallahhh onlar yarasın bebeğime

Yumurta ben de yiyemiyorum ve 3 aydır yiyemedim hiç tam da gelişme döneminde. Çok vicdan yapıyoruö bir eksiklik olmuş mıdur diye
Ayyy sorma valla bir de tam pişmiş olacak hamilelerin öyle Yemesi gerekiyo bakteri oranı artıyormuş az pişmişte O şekilde hiiiçç yiyemiyorum zorluyorum kendimi yok çok kötğ midem bulanıyo balıkta yemem lazım onunda yiyemiyorum nasıl vicdan yapıyorum sorma

Napıcaz bu şekilde ben de bilmiyorum. Bi de herkes şunu yemen lazım bunu yemen lazım dedikçe iyice vicdan yapar oluyorum. Ama kontrollerde de gelişimi güxel çıkıyor eksik bir durumu yok. Sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah

Kızlar akıntımda böyle minicik kılcal kan gördüm bir kaç kez. Normal midir?
Doktoruma sordum ama cevap alamadm randevumda cumartesi bekleyemedim.
Yoğun kan gelmesi olmadığı için endişelnmeyim dedim ama yine de insan endişeleniyor. sizlere bir danışım dedim. Yaşayan var mı?

Hiç strese gerek yok. Rahim içinde kalan kan olabilir. Rahim büyüdükçe çatlayan kılcal damarların kanı olabilir. Kırmızı olmadığı sürece ufak lekelere takılma.

Canim ben 2 3 kere görmüştüm. Sonra akintim çoğaldı rengi baya sarıydı. Hatta koku da yapmaya başladı .Sonra bi cıktı ki hepsi polip kaynakliymis. Ben enfeksiyon mu acaba diye şüphelenirken bambaşka bişey cıktı . Seninde aynısıdır demiyorum kesinlikle .Endişelenme de sadece takipte kal . Yoğun kanama olmadığı sürece panik yapmaya gerek yok

Ya kızlar elim ayağım şişmiş durumda 3 kilo almamışimda sanki 10 kilo almisim. Fosur fosur heryerim Sabah uyanip yere bastigimda boyle bi ayaklarim sizladi yuruyemedim.Her akşam yürüyoruz da aslinda .günde 2.5 _3 lt su da içiyorum. Ay zaten iriydim çam yarması gibi oldum

odem olabilir canim tuzlu falan yiyorsan ondan olmus olabilir. Ben de cok tuzlu yiyorum engel olamiyorum kendime

Canım düşünüyorum aynı vicdanı bende yapıyorum ancak zeka bunlar bence kesinlikle genetik ve çevresel faktör diğer anlamda fiziksel gelişim ne bilemiyorum ama bnm bi ardkşım çok zayıftı maşallah çocuğunun kilosu boyu çok iyi bilmiyorum tabi bende çok vicdan yapıyorum ..... Bari 4.ay düzelip çokça yiyelim inşallah ...

Merhabalar, bugün kontrolümüz vardı. 3 haftadır görmüyorduk, iyimiş ölçümleri de iyi çıktı. Ense falan ölçtü doktor, kan verdim haftaya ararım dedi.

Kan ilacı ile multivitamin yazdı. Onlara başlayacağım.
Benden haberler bu şekilde
Ha cinsiyet hiç konusu bile açmadı. Cinsiyet bi dahaki kontrole belli olur mu dedim. Aynen 16. Haftada bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…