2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana kahverengi olmuştu merak etme onu önemsemiyolar takip et sadece canım

Bence bu teori doğru ya kız cocuklarinda kadınlar daha bi doluyor basen karin göğüsler benim bunda göğüslerim bile büyümedi 2 kız doğurdum belirtiler farklı busefer inşallah erkektir
Ya benm ilk ama bence biraz doğruluk payı olabilir çünkü ben öğrenmeden önce bi kac kisi söylemişti insallah rabbim ilk başta saglik sonra gönlündekini verir canm

aaah ahh... bulantıların 12. haftada geçeceğini söyleyenlere kızgınım 12+1 bugün ve hiiiiç kusmadığım kadar bir günde kustum su bile içemiyorum sabahtan beri inşallah bu sondur da ondan böyle şiddetli olmuştur diye düşünmek istiyorum yarın sabah yepyeni bir güne uyanıcam ve her şey geçmiş olacak
yarın randevumuz var inşallah bebişi güzelce görürüz güzel şeyler duyarız, bugün bu motivasyona gerçekten cok ihtiyaç duyuyorum

Güzel haberler almışsındır inşallah
Çok şükür iyidi canım elini kafasına koymuş yatıodu nasıl duygulandım ağladım. Bi de doğsa düşünemıom. 13+4olduk erkek gibi çıkıntı olmuş dedi doktor ama kesin diyemem dedi. Zaten ne oğlum. Var ne kızım hayrlısı swğlıklı olsun yeterki

Benm normalde bulantım 10. Haftafda bitmişken ara ara tam tersi bulantım başladı.13 haftadan itibaren. Doktor buna normal olabilir dedi inşallh senin geçer canım az sabret. Yarın inşallh bebişini görür güzellikler duyarsın.

aminnn sağol canım. sabrediyorum şükürler olsun bugünüme daha zor şeyler yaşayanlar var

aminnn sağol canım. sabrediyorum şükürler olsun bugünüme daha zor şeyler yaşayanlar var
Aynen hep bardağun dolu tarafından bakalım canım yıllarca hamile kalamayanlar var yada hamile kalıp her gün bi sorun sıkıntı yaşayan var. Biizm bi bulantı varsın olsun onlar iyi olsunda. Yarın göreceksin inşallh zaten o an bitiyo herşey ben elinin kolunun oluştuğunu duydum doktordan sonra baktım bebişe ağlamaya başladım. Ya ne güzel şey annelik duygısunu yaşamak rabbim herkese versin inşallh sende eminim ki çok güzel haberler alacaksın inşallh

Bende bugün gideceğim nasıl sabırsızlanıyorum okuyunca ben bile duygulandım... Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kız erkek farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…