2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben de ne zaman görsem ultrasonra o gaz bana 1-2 hafta yetiyo zaten ben de 1,5 sene uğraştım bu bebiş için hiç ummadığım zamanda geldi ondan ne gelirse kabulüm zaten

Bebisinin iyi olmasina sevindim tatlim
Sen iyisin yine canim ben ilkinde kalp atışını duydum ağlamaya basladim

Canm benim bulantı sorunum olmadı ama ilk 12 hafta diğer belirtilerin çogunu yaşadm 13 haftaya girdikten sonra rahatladm ağrı sızı bisey kalmadi fazla 3 haftadr cok sukur cok rahatm sen de Yavas yavas guzel dönemine giriyorsun azck daha sabır

Bebisinin iyi olmasina sevindim tatlim
Sen iyisin yine canim ben ilkinde kalp atışını duydum ağlamaya basladim
Kız onda ben kendi kendimi kaybettim hiç deme aman o kalp atışı hala kulağımda ilk duyduğum an. Daha toparlanmış halim bu. Zaten terazi burcuyum hamilelikde gelince tam oldu. Salya sümük brn ağlıyom kocam ağlıyo. Hastaneden çıktık millet yanımıza geldi cenazeniz mi var diye tövbe o derece kendimizi kaybettik

popodan da mi cinsiyet tahmini yapılıyormuş ah bu merakımız
evet popo ve bel genisliyo ya kizda ama gercekten benm oyle olmustu... kiz donlarim bana olmuyodu ilk uc ay ben cok kilo aldim hamurlu tatli seyler yemekten....
Ayy bikeresinde kocama makarna yaptım bende disarda yemisim tokum güya Allahim ben gidip geldim tencereye dadandim yedim yedim bi baktim tencerenin dibi gözüküyo yemek kalmams kocam gelene kadar

ben de ne zaman görsem ultrasonra o gaz bana 1-2 hafta yetiyo zaten ben de 1,5 sene uğraştım bu bebiş için hiç ummadığım zamanda geldi ondan ne gelirse kabulüm zaten
Aynen kuzum valla yarın seni de dört gözle beklıoz. Bu arada bnm de 4 yıl olmadı vajinusmustum vajinusmusu yendim 3 ay sonra oldu şükür

ayy cok guzel bi duugu ama rabbim isteyen herkese yasattin valla

Hiç strese gerek yok. Rahim içinde kalan kan olabilir. Rahim büyüdükçe çatlayan kılcal damarların kanı olabilir. Kırmızı olmadığı sürece ufak lekelere takılma.
Ya çok teşekkür ederim Doktorumda çok şükür "çok önemi yok " yazma zahmetinde bulundu cımbızla alıyorum ztn lafları gıcık.

4 yilll ne çokmuş kiz kocan sabirliymis
Kocam dan Allah razı olsun en büyük destekçimdi liseden beri sevgiliydik zaten canım hep sabretti ben hiç anne olmam dedim gece olsun istemezdim o yatağa girmek ölüm gibiydi çünkü o pskoloji berbat bişi gece gündüz ağlardım en sonda oldu şükür hiç ummadık zamanda ve yenmiştim 4 yıl çöp oldu ama yinede şükür diyom buna

Sabrediyorum bitanecimm doya doya yemek yiyebileceğim günleri özlemle bekliyorum allahtan bugün evden calıstıgım bir gündü haftada iki gün ofise gidiyorum. Ofiste oldugum bir günü böyle geçirsem ne yapacaktım 1-2 haftaya rahatlayacağımm allahın izniyle

Aynen kuzum valla yarın seni de dört gözle beklıoz. Bu arada bnm de 4 yıl olmadı vajinusmustum vajinusmusu yendim 3 ay sonra oldu şükür
Maaşallah canım benim. Hem harika bir şey başarmışsın hem de bebişe kavuşmuşsun. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ayy ne guzel canim seni cok iyi anliyom benimde ilk yilim oyleydi malesef gece olsun hic istemezdim yada her gece biseyler uydururdum basim agriyo yorgunum uykum var gibi gibi....
Sonra burda kocakarilarin yaptigi karin kaldirma var canim onu duydum gittim yaptim ve cok şükür yaptığından beri cok rahatladimm

Gececek gececek insallah canim ben 14. Haftaya basladim bugun daha iyiyim ben hic kusmadim ama midem bulaniyodu simdi bulanti azaldi cok nadir bazi gunler yasiyom hemen naneli sakiz cigniyom rahatliyom sende bu günlere doya doya yemek yedigin gunlere kavusacaksin insallah

Onu ilk kez duydum canım karın kaldırma bilmiyom ve senin iyiki kısa sürmüş bitirmişsin ben çok ağır dereceydim tedaviler olumlu sonuç vermıyodu bende ne yazıkki en son aparatlarla 2 ay evde durmamaya çalişip pea etmeyip bu gece de olmayacak yapamayacam dediğim bi gecede olmuştu 4 yılın sonunda yeni evlenmiş gibi olduk yani ay rabbim düşmanıma göstermesin berbat bişi bu. Geç oldu ama oldu kurtuldum

Ayy ne guzel canim benim meyvenizi de aldiniz hemen insallah saglicakla kucağınıza da alırsınız ne guzel sey ya bide bunca zahmetten bekleyisten sonra bu bebis insana o kadar iyi geliyoki kizima her baktigimda cok sukur diyorum

Ayy ne guzel canim benim meyvenizi de aldiniz hemen insallah saglicakla kucağınıza da alırsınız ne guzel sey ya bide bunca zahmetten bekleyisten sonra bu bebis insana o kadar iyi geliyoki kizima her baktigimda cok sukur diyorum
k çok çektik canım biz çok yorulduk bu yolda ama ne güzel dedin ya karnımdayken ölüp bitiyom doğsa düşğnemıom ne güzel senin de meleğin olmuş 2.gelio rabbim evletlarını sana bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…