2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar. Göbeğimin alt kısmında çizgi oluşmaya başlamış
Çok şaşırdım.
Aşırı Beyaz tenliyim çünkü. Genelde eserlerde belirgin oluyor diye okumuştum.
Bi de cinsiyeti net öğrenmedik ama çizgi göbek deliğinin altında olursa erkek üstünde olursa kız diye bir teori var
Anne olanlar sizin nasıldı göbüş çizgileriniz teori doğru mu

zaten hep gobegin altinda olmuyor mu o cizgi benim erkek olacak gobegimin altinda olustu o cizgi teorine gore dogru fakat ben herkesin altta oluyor saniyordum

zaten hep gobegin altinda olmuyor mu o cizgi benim erkek olacak gobegimin altinda olustu o cizgi teorine gore dogru fakat ben herkesin altta oluyor saniyordum

Ayy yok kuzum merak edip baktım da biraz internetten göbek deliğinin üstünde olanlar da varmış hatta baştan aşağı çizgisi olanlar da var. ayy ne ilginç yaa.
Resmen az önce göbeğime bakarken şaşkınlık yaşadım.

Hayırlısı olsun dediğin gibi ikiside yok bizde

Bende hep altta gördüm arkadaşlarımda. Kız erkek farketmeksizin. İlk defa duydum bu teoriyi

Benim de ağırdı sen iyi kendin yenebilmişsin ben dokunamıyodum bile tedavi oldum şükür ama ben 2 ay çektim uzatmadan hemen doktora gittim
Bu kadınlar ne çok çekiyo ya Allah yardımcımız olsun eşlerimizden de Allah razı olsun

Ayy kıyamam yaa çok iyi anlıyorum sizleri bende 10 ay vajinusmustum yendim 2. Ay hamile kaldım benim adam diyo ki 10 ay öyle bekledik 9 ay da böyle bekleriz napalim sağolsun o da benim en büyük destekcim.

Ya sen de çekmişsin ama akıllık etmişsin hemen çözüm arayışına girmekle biz önce kendimiz halledrz deyip durduk olmadı tedavileerim de olmadı benm ama en son 4 yılın sonunda kendim başarabildim Allahtan. Zatenn anneme diyom ben azcık şansım olaydı beni erkek doğurırdun diye valla biz. Bu kadınlar hep mücadele içindeyiz

Buarada gebeyken cinsel ilişkiye giriyor musunuz ? Benim öncesi (vajinusmus)ve sonrası (kanama polip vs )sikintilarim olduğu için riske atmak istemiyorum açıkçası . Gerçekten kadın olmak çok zormuş.
(Biraz özel bi soru oldu ama kusura bakmayın )

Ayy kıyamam yaa çok iyi anlıyorum sizleri bende 10 ay vajinusmustum yendim 2. Ay hamile kaldım benim adam diyo ki 10 ay öyle bekledik 9 ay da böyle bekleriz napalim sağolsun o da benim en büyük destekcim.
Canım o süreçte eş çok öenmli onların desteği gücü gerçekten iyiki böle eşlere denk gelmişiz çok şükür. Hakları ödenmez. Sen de aynı ben gibi olmuşsun canım yener yenmez hamile kalmişsin çok şükür eşlerimiz aynı durumda. Ben ki de 4 yıl bekledim 9 ay mı koyacak bana diyo

Eczanede krem sprey ilaç kalmadı inanevde kendim aparatlar olusturdum yok aparatı bırak elimi dokunduramıyodum o zaman cok ağlıyodum ama şuan aklıma geldikçe gülüyorum hayırlısı böyleymiş bu da imtihan sonuçta

Kızlar bugün dayanamadım banyo temizlemeye girdim fayansları silerken çok uzandım galiba bel kasık ağrısı başladı hemde baya şiddetli inşallah kanama falan olmaz korkmaya başladım iş yapmaya başladımı kendimi kaybediyorum ya

Canım bunu eşim doktora gttğimizde sordu durumumuda biliyo zaten rahim ağzında yada herhengi bi kanama alanı görmedi sağlıklı cinsel ilişkide sıjıntı olmaz dedi 3 aydan sonra izin veriyom normalde zatwn dedi bize sıkıntılı bi durum olmadığı müdettçe

Doktor bize yasak değil kanama olursa yasaklarım demişti 3 ay bekledik sonra denedik kanama olmadı zorlamadan yine devam ediyoruz ama bi sıkıntı olursa bırakırız tabi

ona rağmen bitirmişsib hemen canım maşallh sana ya. Bnde evde aparay dolu spreyler kremler yendiğim gün attım hepsini rahatladım hayatımız sınav valla canım

Ağır iş yapma yorma kendinş bence. Dinlen ayaklarını yukarı kaldır aklına kötü bişi getrme inşallh öle bişi olmaz

bize serbest dedi doktor canım. Hafta bir falan sık olmamakla birlikte bizde devam ediyor

ona rağmen bitirmişsib hemen canım maşallh sana ya. Bnde evde aparay dolu spreyler kremler yendiğim gün attım hepsini rahatladım hayatımız sınav valla canım
Bilgisizlikten oldu hep cinsellikle alakalı her konuyu anında kapatırdım aman sus ayıp bilmem ne diye ama şuan evlenecek birini görünce direk anlatıyorum bilinçli olsun diye. Kardeşim benden 2 ay sonra evlendi hep söyler abla senin sayende sorun yaşamadım diye. Allah kimseye yaşatmasın

Yani banada öyle demişlerdi. Sonra polip falan çıkınca baya korktuk o mu engeldi hep diye doktora sormuştum yooo alakası yok demisti simdi bi sorun yok ama ben açıkcası korkuyorum vajinusmusum geri mi dönmüştü ?Erteleme sureci yine mi baslamisti ?Genç kadının hali ne olacaktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…