2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bir şey olmaz Allahın izniyle bitti gitti o süreç şuan sadece bebeğe bir şey olur korkusu var diğer korku değil

Sıkıntılı bir hamileligin yoksa sorun olmaz canım benim bu 3. Hamileliğim biz hiç sorun yaşamadık tabi sık olmamak şartıyla.

Evet ya bni hem korkuttular hem küçükken kötü bişi yaşamıştım Allah kahretsin o insanı. Hiç girmeyeyim o konuya ağlıom kasılıom ama tebrikk ederm seni kardeşine anlatarak açıklayarak en güzelini yapmişsin. Konuşcaksın bu konuları bilinçlendirceksin.amin canım rabbim kimseye yaşatmasın ya

Eskiyi unutalım neyse kendini üzme boşver Rabbim bebelerimizle güzel ömürler nasip etsin

Biz en başından beri devam ediyoruz. Arada ufak çaplı lekelerim oluyo ilişki zamanında değil. Ama tabi azalttık ne olur ne olmaz diye. Sürekli korkuyor zaten eşim. Ya Bişey olduysa filan diye

Benim ilk hamileliğim öyleydi tam vajinusmusu yendim alışmaya başladım hamile kaldım kanamam düşük riskim derken korktuk sonra biz 9 ay daha denemedik bu sefer bebek olunca başa dönmüş gibi oldum ilki kadar uzun sürmedi ama bence sen kendini iyi hissettiğin bi ara dene benim gibi yapma şimdi ikinci hamileliğim daha normalim

haftada 1 oluyor bizim ama siklastiradabiliriz artik diye dusunuyorum. ilk 12 hafta cok daha seyrekti ama

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri yaklaşmadık birbirimize. SarılmayA bile korkuyorum

Bunu en iyi doktorun yanıtlar cnm bnm doktorum 6haftalıkken cinsel ilişki olmasın dedi 11+1 bugün cinsel ilişki olabilir artık dedi ama ben yinede riske atmak istemiyorum

Bende uzun zamandır deniyorum ama olmuyor bir oglum var 2015 Kasım dogumlu ikinciyi deniyoruz olmuyor Bi süredir bu ay olsa mı olmasa mı bilemedim bu salgınlarda
Merhaba bir sorun var mı bilmiyorum ama clifebitkiselmacun deneye bilirsiniz inferliti ise ilk ayda sonuç vericektir ve elbet bu günler geçicek rabbim verdikten sonra hiç ummadığınız anda bile gebe kalabilirsiniz

Canım bende 6ay ilişki yaşayamadım hep ağlıyordum eşler okdr önemli ki bu süreçte saolsun eşim çok anlayışlıydı Nasıl zor bişeymiş seni anlıyorum kolay değil bende hep psikolojik diyerek kendi başıma yendim

Bebeğim ben de öyleydim iştahsızlık hala devam ediyo sabahları hala kusuyorum ama bulantılar azaldı senin de azalacaktır bebekler iyi olsun da en azından azalacağını biliyoruz

Her şeyi okudum ama o kadar heyecanla okumuşum ki alıntı yapmayı unutmuşum genel olarak konulara dahil olayım bari
Benim bulantı ve kusmalarım geçmedi ama azaldı. Buna şükür. Bebeğim iyi olsunnda
Bu göbek çizgisi ben de oluşmadı henüz ama o genelde tüm göbrk boyunca oluyor alt üst hiç ayırt ettiğini bilmiyordum.
Bizim doktor hiç cinsel ilişki var yok bilgi vermedi. Benim tüp bebek zaten ilk işlem sırasında yasak demişti. Sonra konusu açılmadı. Bi dahaki kontrolde biz sorarız arrık gerçi ben de eşim de tedirgin oluyoruz ama en iyi doktor bilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…