2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar sağlık ocağı d vitaminini ve kan ilacını ücretsiz veriyor bileğinize belki de biliyosunuzdur ben yeni öğrendim çünkü
Aaaa teşekkürler ben bilmiyordummmm.
Bugün doktor multivitamin ile kan ilacı yazdı. Sağlık ocağında yazdırabilirsin bınları dedi.
Yarın yazdırmak için gidecektim. En azından kan ilacını alırım.

Bebeğim ben de öyleydim iştahsızlık hala devam ediyo sabahları hala kusuyorum ama bulantılar azaldı senin de azalacaktır bebekler iyi olsun da en azından azalacağını biliyoruz
İnşallah kuzum Zaten ne zaman kendimi 1-2 gün iyi hissetsem bulantım olmasa acaba bir şeyler ters mi gidiyor diyorum o kadar alıştım ki iştahsızlığa ve kusmaya, sanki bebeğimin iyi olduğunun habercileri

Evet bnm kizimda üstü siyah olmuştu canim

Bana doktorum daha ilk kontrolümde ilişki kısıtlaması yok tamamen serbest dedi. Ama tabi şu ilk 3 ayda sorsan en fazla 3 kere yapmışızdır. Zaten cogu zaman kendimi kötü hissettiğim icin mümkün değil, garibim eşim de yaklaşmaya korkuyor. Ama doktor kısıtlamadı en azından

Selam kızlar konuşulan konulara dahil olayım.. Oğlumdayken göbek çizgi deliğin altındaydı bunda şimdi baktım hem altında hem üstünde garip yani cinseklik 3 ay iyidi geçen haftadan beri benim Adamda soğukluk var sordum 3 aydan sonra riskli değil mi diyor dedim sen olayı yanlış anlamışsın ilk haftalar kanama düşük riski Vs varsa yasak son aylarda erken doğum riski varsa.. Ben böyle biliyordum diyor. Dedim sen yanlış bilerek riskli ayları geçmişiz zaten dedim zaten Bulantı kusma halsizlikten aklına dahi gelmior

İnşallah kuzum Zaten ne zaman kendimi 1-2 gün iyi hissetsem bulantım olmasa acaba bir şeyler ters mi gidiyor diyorum o kadar alıştım ki iştahsızlığa ve kusmaya, sanki bebeğimin iyi olduğunun habercileri
Zaten sabah kusarken sana da günaydın anneciğim diyorum bu artık bebeğimin günaydın anne deme şekli böyle böyle motive edeceğiz kendimizi

Ben de yazdırdım ama hemşireye sor versinler dedi aile hekimim hamişlere ve çocuklara ücretsiz veriyolarmış hiç reçeteyle uğraşmadım artık hastanelere o kadar para döktükki hayatımda ilk defa ücretsiz ilaç aldım

Bende aşagıda oluştu ama kız bebeğim

Yaaa benim de aklıma gelmiyor Bulantı kusma hayattan soğuttu beni zaten riskli gebeliğim var korkuyoruz Çocuk doğunca da çocuktan fırsat kalmayacak artık mahşerde buluşuruz kocamla

Bizim kanamalı bi gebelik olduğu için bize yasak

Benim karnım ağrıyo rahim büyüdüğü için sanırım biraz azalttık o yüzden

Ya az önce aynada farkettim ki çatlak şeklinde kırmızı çizgiler baş göstermiş bel basen arası yan taraflarda,daha erken değil mi ya çatlamaya

Canım çok sevindim ya maşallah heoimiz hep güzel haberlerle geliriz inşallh buraya gözünaydın

Ay ne kadar çok bu durımu yaşayan olmuş ya grubumuzda ama sana da Valla helal olsın canım maşallh yenmişsin kendi başına Allah bi daha göstertmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…