2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya az önce aynada farkettim ki çatlak şeklinde kırmızı çizgiler baş göstermiş bel basen arası yan taraflarda,daha erken değil mi ya çatlamaya
çatlak biraz da bünyeyle alakalı sanırım canım benim. İlk gebeliğimde kilo almayı bırak verdiğim için bende olmadı. Ama göbeği dehşet büyüyüp çatlamayan ve az bir göbekle kreme rağmen dünya kadar çatlayan arkadaşlarım oldu.

Benimde çok erken başladı yaaa şaşkınım

Ay ne kadar çok bu durımu yaşayan olmuş ya grubumuzda ama sana da Valla helal olsın canım❤ maşallh yenmişsin kendi başına Allah bi daha göstertmesin ❤
Biz hep kızlığın önemli olması ile büyütüldük gerçekten çok çok önemli ama herşey çok ayıptı sonuç bu işte biraz bahsetmek gerekli ben yapamadığımda nette devamlı okumaya başladım hepsinde bebek bile çıkıyorsa şeklinde açıklamalar vardı öyle öyle çok şükür hallettim cnm sende kendin yenmişsin gerçekten zor süreçti o süreçte kuzenim biliyordu devamlı arayıp yaptınız mı diye soruyordu hatta bi akrabamız 2yıl yapamamış boşanmış kötü niyetle anlatmasada ben etkileniyordum tabi şükür ki bitti şimdi bunu yaşayanlar olarak minnoşlarımıza hamileyiz

Aynı şekilde beni de o cümle çok etkiledi canım ordan insan çocuk çıkıyo o kadar ki esnek yapıda dediler. Bu konuda o kadar cahildim ki yeni idrak etmiştim herşeyi. Çünkü kendimi vucuduma bakmaya utananlardandım. Şükür atlattık canım benm. bu kadar zorlukları atlatıp bu mucizeye kavuşmak hala şaşkınım ne kadar şükretsem az. İnşallh grupça görüşmelere devam ederz de bebişlerimiz kucağımızdayken gülümseyerek hatrlarız o hallerimizi konuşuz güleriz çok şükür yendiğimiz için ve meyvesini aldığımız için

bende yeni evlendigimizde 6 ay iliski yasayamadim kadinlarkulubunde vajinismus cozumleri egzersizleri arastirmaktan kafayi yemisdim cok sukur Rabbime astik 2 bebise hamisim

15. Haftaya girdim hala mide bulantım var, sabahları kalkınca direk kusuyorum. Metpamid şurup kullanıyorum günde iki kere dayanamıyorum. Bu haftalarda hala geçmeyen var mı, çıldırmak üzereyim

kizlar cinsellik konusu gecmis buarada bende yazayim dedim benim doktor kesinlikle ilk 3 ay yasakladi sonrada seyrek ve dikkat ederek falan filan o sekilde izin verdi adam utanmasa hic yapmayin diycekdi 9 ay boyunca

kizlar cinsellik konusu gecmis buarada bende yazayim dedim benim doktor kesinlikle ilk 3 ay yasakladi sonrada seyrek ve dikkat ederek falan filan o sekilde izin verdi adam utanmasa hic yapmayin diycekdi 9 ay boyunca
Ya gebelik risksiz geçiyorsa neyse de biz ilk haftadan beri cok sorun yaşadık biri bitiyo biri basliyo cinselik hayatmzdan kalktı gitti artk
Yatakları bile ayırdık sen rahat rahat yat diyor adam dogurana kadar da açıkçası hic istemiyorum

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri yaklaşmadık birbirimize. SarılmayA bile korkuyorum
Valla cnm korkcak. Bişe yok.uzmanlar bile binsikinti yok seks yapabilirsiniz diyor bide ben şimdi çok. düşkün oldum sekse yaaa siz de öyle olan yokmu hiç aranızda

15. Haftaya girdim hala mide bulantım var, sabahları kalkınca direk kusuyorum. Metpamid şurup kullanıyorum günde iki kere dayanamıyorum. Bu haftalarda hala geçmeyen var mı, çıldırmak üzereyim
Oyy hala mi mideniz bulanıyor.Ben aha şimdi bitti bulantım diyorum iki gün iyi oluyorum üçüncü günde yeniden başlıyor bulantım.Bununla beraber idrar yolları enfeksiyonum var.Bir de iki gündür baş ağrısı eklendi bu tabloya.Halim yaman.En son bugün baş ağrısından kafamı duvara vurdum,olmadi sinirden ağladım.Şu hamilelik Ne zor Bir şey.Tam anlamıyla balayı dönemine girebilen varsa bize umut versin lütfen.İsyan etmiyorum lakin dayanması çok zor geliyor.Artik çok yoruldum,cok bunaldım.Evde kızlarımla bile ilgilenemiyorum.Gelip gelip üzülüp bana sarılıyorlar.Sonra çaresiz ve suçlu hissedip üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…