2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Demek ki benziyoruz cnm çünkü bende öyleydim bakmaya utanırdım İnşşşş Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder o günler geride kaldı çok şükür şimdi kuzularımızı bekliyoruz Görüşmeye devam edeceğimizi düşünüyorum inş sağlıkla ilerlesin tüm sürecimiz

Valla cnm korkcak. Bişe yok.uzmanlar bile binsikinti yok seks yapabilirsiniz diyor bide ben şimdi çok. düşkün oldum sekse yaaa siz de öyle olan yokmu hiç aranızda
Yok adamı bogacagim ben sinirden Ne düşkün olması.Ben o kadar sıkıntı çekerken o gününü gün ediyormuş gibi geliyor.Bulantiyi,kusmayi,enfeksiyonu,baş ağrısını çeken ben keyfini süren o.Reva mı bu.Çok gıcık oluyorum çok

İnşallh canım amin hayrlısıyla sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız

Allah seni yaaa valla bende eşime yanaşıyom hergun nerdeyse oda korkuyo bişe olcak diye olmaz diyama benim şükür bulantm falan yokmondan belki öyle olsam bende uğrasck Halim olmazda basm ağrıyor sadece oda gun icinde akşama geçiyor yani her türlü istiyom çok fena ya canım normlde seksi severim ama busefer coştum iyice

Tövbe estağfurullah.Kaçıncı haftadasin acaba?Biz henüz o seviyeye gelemedik sanırım.Şimdi ben de hani aylar olmasa bile aramam bu aktiviteyi.Belki ondan.böyleyimdir

Tövbe estağfurullah.Kaçıncı haftadasin acaba?Biz henüz o seviyeye gelemedik sanırım.Şimdi ben de hani aylar olmasa bile aramam bu aktiviteyi.Belki ondan.böyleyimdir
14+3 um.cnm kızıma.hamileyken böyle değildim ama.bu sefer değişik oldu bende anlamdm sen çok düşkün de degilmissin ondan da olabilir o zamn aynen cnm napican işte hepimiz değişigiz

Valla cnm korkcak. Bişe yok.uzmanlar bile binsikinti yok seks yapabilirsiniz diyor bide ben şimdi çok. düşkün oldum sekse yaaa siz de öyle olan yokmu hiç aranızda
...Yaa benim ilk doğum erken olduğu için büyük bi korku kaldı bende.Gerci ilk çocukda da ddoğumdan iki ay önce uzaklaşmiştım dr yasak demişti ama yine de Başka sebeplerden erken doğdu.bunda dr sormadım bile . Eşim zorlanıyor tabi de .Üzülsemde Elimde değil dokunma bana diyorum .

Benim bu ikinci cnm ilkindede. Çok.esirgemedim.kemdimi bundada öyleyim.rabbim.korusun bebislerimizi ama.bi sıkıntı varsa tabi yapılmamali.ama.zor gerçekten düşününce eşler açısından daha zor. Bizler idare ederi her türlü ama erkekler öyle değil

Amin öyle canım dr larımız ne derse o risk varsa uzak duracağız. Benim için hiiiçç sıkıntı değil de . İşte o da idare etcek mecbur. Kolay anne olmuyoruz rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Aynen kuzum öyle valla napican Allah yardimcimiz olsun hepimiz riskli olsa bende hiç istemem zaten Allah korusun bebislerimizi hepimizin

Bizimde 3 ay olmadı.Yeni yeni olmaya başladık.Ama benim hormonlar tavan yapmış durumda valla

Ben de patronuma söyledim zaten doktor olduğu için kesin anlardı o millet duyar duymaz biz artık 3 kişiyiz diye paylaşıyo ben çok korkuyorum ya
Oğlumu 3 haftalıkken öğrenmiştim hemen paylaşmıştım çok şükür birşeycik olmadı, 2. Gebeliğim de nolur nolmaz dedim 12. Haftada fotograf çekildim paylaşıcaktım bebeği kaybetmişiz kürtajla almışlardı. Şimdi 3. Gebeliğim nazar filan değilde kayıptan sonra yakın çevrene bile uzun uzun açıklama yapmak o Kadar yorucu ki, her gün acın tekrar tekrar tazeleniyor,. Sırf o yüzden baya Bi beklerim sanırım

Ilk aylarda gebelikten dolayi soğuyorsun ilişkiden ama sonra yani bildigim kadarıyla 3. Aydan sonra iste tavan yapmaya basliyo bende ilkinde oyleydim hatta kocam korkuyodu yanasmiyodu bana ben bisey olmaz diyodum onu cekiyodum

15 mi

Evet nazardan çok insan ondan korkuyo bir de akıl vermeler delirtiyo beni bi doktora mı gitsen sanki benim aklıma gelmiyo bilmem neyin kızında da oldu bir daha hamile kalamadı gibi gibi o nedenle yaşadığı güzel şeyleri bile söyleyemiyor insan

Günaydın kızlar, bugün randevum var çok heyecan yaptım doğru düzgün uyuyamadım da, inşallah güzel haberler alırız. Cinsiyet konusunda da tahmin yaparım demişti doktor, onu da çok merak ediyorum. İkinci olduğu için herkes farklı olsun erkek olsun istiyor kimi açıkça söylüyor kimi söyleyemiyor Eşim de kendini kıza hazırladı nasılsıniz kızlar falan diyor ben kız olursa üzülürüm diye düşünüyor sanırım. Bu fikre alıştırıyor kendini de beni de. Halbuki ben de sırf eşim erkek istiyor diye erkek olsun istiyorum. Biliyorum erkek çocuk konusunda hayalleri var. Bana kalsa kız olursa kızıma arkadaş olur diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin gerisi biraz merak biraz heyecan aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…