2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ahhh benim de hayalim bir kız evlat senle aynıymış günlerimiz ben de bugün gidiyorum doktora bakalım cinsiyet ile ilgili bir şey diyecekler mi Önce sağlıkları yerinde olsun da

Allah gönlüne göre versin kuzum güzel haberler alırsın inşallahh

Gunaydn kızlar ❤ bugun bizde gitcez hastneye bakalm bebis ne durumda saat 2 de randevum 9 da kalktm uykum da gelmiyor normalde en az 11 12 ye kadar uyurum her hastane günü böyle oluyor
Ayy ben ilk hasta olarak alıyorum randevumu bekleyemem doğururum valla

Kızlar dün doktorum artık yediklerine dikkat etmelisin dedi bende dedim ki eğer bana müsaade etse minnoş ben yerim ama etmiyor ki habire bulantı yapıyor sabah menüsünde süt yumurta zeytin peynir salatalık domates maydonoz hergün 2 öğünde meyve badem ceviz 2 günde bir balık kırmızı et ve ben balıkta yiyemiyorum nasıl olacak bilmiyorum bir menü örneği verdi cidden onlara uysam içim huzurla dolar ve dışarıdan çok fazla yememeye çalış paketli gıdalar tüketme dedi sağlıklı beslenme böyle bişey sanırm :) uygulamaya başlayan var mı :)

Canım belki erkektir daha bilmiyorsunuz Allah gönlünüze göre versin inşallah en hayırlısı neyse o olsun sonucu yazarsın ne güzel benim cinsiyet öğrenmeme daha haftalar var.. ocak ayın son günü doğum günü çıkınca herşeyi son öğreniyorum :)

Ben uyguluyorum canım. Baştan beri bulantı vs olmadığından mümkün mertebe sağlıklı besleniyorum. Süt içme rutinlerini falan ayarlayamadim, kizartmayi tamamen hayatımdan çıkaramadım çünkü seviyom bide meyve porsiyonunu çok az tutuyolar, ben başlayınca baya yiyorum, malum yaz meyveleri

Gamzişkooo sana nasıl özendim anlatamam nazar değmesin maşallah :) bende nasıl uygulayacağım diye kara kara düşünüyorum yaaaaa ama sırf minnoş için haftada bir balık yerim belki.. sütte içmiyorum aslında süt yada yoğurt yazılı ama artık onun için minik bi bardak süt içerim yada yoğurt yerim... buarada kızartma ben yemiyorum arada kaçamak kötü değildir ya dört dörtlük beslenemeyiz :)

Caniim uygularsin sen de yavaş yavas ya zaten şimdiden sonrası önemli biliyosun. Balık önemli bi kaynak mutlaka yemek lazım haftada 1. Ben de eskiden hiç balık yemezdim ama büyük balıklardan yiye yiye alıştım. İnşallah alışırsın canim sen de diyetisyen bana süt yada yoğurdu meyveyle beraber tüket ki meyveler şekerini birden yükseltmesin demişti. Ben pek uygulayamiyorum ama sütü böyle meyveli milkshake tarzında tüketmek de mantikli. Fikir olsun

hiçbişey yiyemeyen ve tüm yiyecekleri çok özleyen ben doktorun söylediklerinden hangileri midemi ağrıtmaz acaba diye düşüncelere girdim şimdi. Geçen gün cevizi suya koydum kabuklarını soydum öyle yemeye çalıştım, yine de midem felaket ağrıdı.

Ahhh benim de hayalim bir kız evlat senle aynıymış günlerimiz ben de bugün gidiyorum doktora bakalım cinsiyet ile ilgili bir şey diyecekler mi Önce sağlıkları yerinde olsun da
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah senin de önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun zaten hep dualarım o yönde

Geç olsun güç olmasın canım, belki de bu kadar merak ediyoruz ya göstermeyecek inadına bizimki de Allah hayırlısını versin gerçekten hayırsız evlat olup anne babasının yüzünü yere eğmesin

Kesinlikle aynı durumdayız

Ben asla başlayamadım hele kahvaltılarım bir felaket ya tost ya poğaça Allahım ne kötü anneyim diyorum kendime düzenli kahvaltıya geçicem ben de ama artık karar aldım istemesem de yemeye çalışcam artık . Benim doktor beslenme listesi de cermedi yaa telefonla mı sormalıyım sonraki kontrolüm 1 ay sonra

Bak mantıklı bişey meyvenin yanında yoğurt yenebilir bu şekilde deneyeceğim çok saol cnm inşşş balıkta yiyebilirim 6 ay inşşş güzellikle geçer böyle içim ferah onun için yedim diyeblirim buarada sporda öneriyorlar yoga plates doğum için yardımcı oluyormuş

Canım senin eskiden mide sorunun var mıydı benim vardı bundan dolayıda hızlı bi şekilde geçmiyor inşşş 9 ay sürmez seni ben anlıyorum bende ağrı yok ama bulantı var sanki midem boğazıma gelmiş gibi çok fena oluyor bazı günler...

Geç olsun güç olmasın canım, belki de bu kadar merak ediyoruz ya göstermeyecek inadına bizimki de Allah hayırlısını versin gerçekten hayırsız evlat olup anne babasının yüzünü yere eğmesin
Amin canım benim inşallah hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah o günleride görelim bu benim ilk olduğu için ikiside olabilir diyorum kız çocukta çok farklı erkekte ...inşallah sonucu yazarsın bende merak ettim erkekler tabi erkek çocuğu olsun istiyorlar ama bence en gzli en hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…