2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım öyle detaylı bişey değil bendeki de yani şunları şunları yemeniz tavsiye edilir şeklinde dışardan paketli gıdalar yemeyin yada salam sucuk sosis çiğ köfte yemeyin gibi aslında bildiğimiz şeyler bunlar ama tabi arada kaçamak yapılır:) ... yararlı şeyler belli balık et sebze yemekleri süt yoğurt yumurta peynir meyve kuruyemiş vs... önemli olan uygulamakta bulantı inşşş biterde vicdanen rahat 9 ay tamamlarız

Canim benim doktorum beslenme uzmanına yönlendirdi, kendisi hiç sunu ye bunu yeme demedi. Beslenme uzmanı da muhakkak o yumurta yenecek dedi. Anne sütünden sonra en değerli besin diyor. Sabah yiyemediysen akşam salataya ekle, sosla biseyler yap ama ye mutlaka dedi

İnşallah canım benim. Evet spor da doğum için çok destekleyici ama benim riskli gebelik olduğundan hep yatış pozisyonundayim şimdilik. İnşallah riski atlatırız da hemen yürüyüşlere falan başlarım

Teyzeleri şimdi geldik doktordan, ense kalınlığı ve burun kemiğinde her şey yolunda, bir de kan verdim haftaya kontrole gel dedi. Ve erkeğe benziyor dedi ben şokkkkk hala atlatamıyorum o kadar emindim ki kız olduğuna evirdi çevirdi baktı, evet evet erkek oldugunu düşünüyorum dedi. Haftaya daha netleşir geldiğinde bir daha bakarız dedi

benim ileri düzeyde gastritim vardı önceden de. İlk gebeliğim de böyle olmuştu. Sezeryan için ameliyathaneye indiğimde narkozdan önce midem için bişiyler yapın diye yalvarır şekildeydim.

Aynen reçetesiz aldım bende bugün ama doktor gynoferon vermişti ücretsiz olan vegaferon.
multivitaminde kalmamıştı perşembe gelecekmiş o gün gidip alacağım

Canım gözün aydın. Haftan kaçtı

kızlar bana da folik asiti bırak artık dedi doktorum, decavit yazdı multivitamin olarak. bugün içtim bir tane ama nasıl midemi bulandırdı hap anlatamam. başka var mı bu vitamin hapları midesini bulandıran?

Doğumdaymış zaten allah bilir ne kadar beklicem ay böyle doğum falan içim bi tuhaf oluyor aralıgn sonu gibi görünüyor benim bir an önce gelse doğum yapcagımz tarihler
Ahhh keşke gelse o günler hareketlerini hissettiğimiz günler gelse bari

benim ileri düzeyde gastritim vardı önceden de. İlk gebeliğim de böyle olmuştu. Sezeryan için ameliyathaneye indiğimde narkozdan önce midem için bişiyler yapın diye yalvarır şekildeydim.
Canım seni anlıyorum midede gerçekten sıkıntılı benimde reflüm vardı ilaç kullanıyordum şimdi bıraktım hamile değilken bile bulantı yaşadığım günler olurdu :) umarım bu hamileliğin çok daha iyi geçer 4 aydan sonra hepsi biter ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…