2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar bana da folik asiti bırak artık dedi doktorum, decavit yazdı multivitamin olarak. bugün içtim bir tane ama nasıl midemi bulandırdı hap anlatamam. başka var mı bu vitamin hapları midesini bulandıran?
Benim doktor hiç bişey yazmadı ya folikasiti birak tmm dedi. Özellikle sordum kalsiyum magnezyum vs gibi şeyler kullanayim mi diye yok yok hiç bişey kullanmiyosun dedi.Degerlerim normal ondan sanırım. Aslında b12 hep alt sınıra yakın ama.

Ben de şükür düzgün beslenebiliyorum ama dün canım istedi kızartma yaptık ama yer yemez pişman oldum midem yanıyor deli gibi
Daha da epey zaman yemem galiba

İlk hamileliğim elimde gaviscon ve renu şurubu ile geçti zaten reflü ve gastrit önceden vardı hamilelik döneminde tavan yaptı

Kızlar doktordan geldim Her şey yolunda çok şükür. Cinsiyet konusunda da Allah gönlümüze göre verdi, oğluş geliyor Eşim çok sevindi mutluluktan ağladık resmen. Doktora defalarca sordum eminsiniz değil mi değişir mi falan diye emin olmasam söylemem zaten erkek dedi işte bu da pipisi deyip gösterdi

Cok şükür saglikli bi sorun yok canim Hade insallah hayirlisi ile kucagina alirsjnda..

Nie kiz bekliyodun cnim belirtilerinden dolayi mi

Bnmde b12 dusuk ama doktor gebelik icin sorun teskil etmiyo dedi bana da herhangi bi ilac vermedi kirmizi et ye dedi onu da yiyemiyorum

Gözün aydın olsun canim saglicakla kucağınıza da alırsınız insallah .. darisi bana tum isteyen herkese olur insallah

Ben de şükür düzgün beslenebiliyorum ama dün canım istedi kızartma yaptık ama yer yemez pişman oldum midem yanıyor deli gibi
Daha da epey zaman yemem galiba
Yaya evet çok fena yanma yapıyor ben de dün akşam kızarmış biseyler yedim ve mahvoldum. Ama gün içinde yersem pek etkilemiyo beni. İnşallah bi daha canımız istemez ya

kızlar bana da folik asiti bırak artık dedi doktorum, decavit yazdı multivitamin olarak. bugün içtim bir tane ama nasıl midemi bulandırdı hap anlatamam. başka var mı bu vitamin hapları midesini bulandıran?
Multivitaminlerin içinde folik asir olduğu için bıraktırmıştır normalde 3 aydan sonra veriliyo bulantı yapmasın diye yatmadan önce almayı dene bakalım aynı etki olacak mı

bende de ekstra bi kan testi yapmadı. ama cok halsizlik yaşadığımı söyledim belki o yüzden vermiş olabilir

Cok şükür saglikli bi sorun yok canim Hade insallah hayirlisi ile kucagina alirsjnda..

Nie kiz bekliyodun cnim belirtilerinden dolayi mi
yoo belirti olarak özellikle bir şey yoktu ama hep ilk cocugumun kız olacağını düşünmüştüm, başka bi sebebi yok içimden öylesi geçiyordu hatta o kadar emindim ki hala inanamıyorum doktor yanılıyormuş gibime geliyor

Multivitaminlerin içinde folik asir olduğu için bıraktırmıştır normalde 3 aydan sonra veriliyo bulantı yapmasın diye yatmadan önce almayı dene bakalım aynı etki olacak mı
yarından itibaren öyle deneyeyim kuzum. tok karna iç dedi, öncesinde bişeyler yemek lazım muhakkak. bakalım günlük enerjime iyi gelecek mi cünkü yerlerden zor topluyorum kendimi genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…