2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bebegin suyu hala aynıymış havuç suyu ise yaramıyor mu acaba yeterli şimdilik dedi perinatolojiye yönlendirdi yine bagrsagnda parlaklk var falan dedi ne demek oluyor bilmiyorm persmbe ya da cuma bidaha gitcem 2 lim cok iyi cıkmsti 3lu testi de yaptr dedi şimdilik sorun yok bakalm ilerde ne olcak bilmiyorum kanamadan kurtuldum derken basima bu seferde bu cıktı bakalm perinatoloji ne diyecek

Doktor bana vifolic e devam et dedi, içerisinde pek çok vitamin folik asit ve omega var doğuma kadar kullancaksın bunu dedi. Kan ilacı falan vermedi ama ikili testle birlikte toplam yedi tüp kan verdim değerlerime göre ilaç verir belki

yarından itibaren öyle deneyeyim kuzum. tok karna iç dedi, öncesinde bişeyler yemek lazım muhakkak. bakalım günlük enerjime iyi gelecek mi cünkü yerlerden zor topluyorum kendimi genelde
Ayy bana hiç enerji vermedi hep aynıyım öğlen yemekten sonra bir uyku bastırıyo zor uyanıyorum

Kızlar sürekli kusanların Allah yardımcısı olsun. Dün uzun zaman sonra ilk defa çıkarttım hala yemek borumun yandığını hissediyorum. Ne kadar zormuş böyle. Bide kızlar karnım baya baya çıktı zayıf olduğum için galiba göğsüm de baya büyümüştü tam gögüslerimin altında oyuk gibi bişey oluşmuş gözle de görünüyo normal midir hiç böyle olan var mı aranızda.

Sanırım detaylı ultrasonda görünecek net olarak aman ya sağlıklı olsun da artık geçtim ben cinsiyetten. Zaten hissediyorum ben kızım olacak
İnşallah hayırlısı olsun cnm gönlüne göre olsun herşey :) Ama artık görülme zamanıda gelmiş görmesi lazım doktorun minnoşu azıcık kımıldatsaydı keşke

Toplam 7 tüp mü benim bi tüp aldılar neden acaba :)

İnşallah hayırlısı olsun cnm gönlüne göre olsun herşey :) Ama artık görülme zamanıda gelmiş görmesi lazım doktorun minnoşu azıcık kımıldatsaydı keşke
Çıkıntı görmedim ama daha net konuşmayayım dedi bi de benim karın yağlarım pek müsaade etmiyormuş

Toplam 7 tüp mü benim bi tüp aldılar neden acaba :)
Ben de şaşırdım tüpleri görünce, idrar tahlili de verdim. Genel tarama yaptı herhalde. İlk tahlilleri sağlık ocağında yapmıştım bu ay yenilemek mi gerekiyordu ben de bilmiyorum.240 lira tahlil parası verdim ikili testle birlikte. Belki kan uyuşmazlığı testini de yenilemiştir

Canım benim inşallah hepsi illaki bitecek 4 ay dolsunda ilerde belki.... bende egzersizi hiç sevmem böyle otursunlar beni bi yere akşam kadar orada kalabilirim önemli olan bebişlerin iyi olması onlar için her fedakarlığı yaparız :)

Doktor bana gelmeden çikolata ye meyvesuyu iç demişti ultrasonda iyi ölçüm yapmak için, gerçekten o kadar hareketliydi ki eli kolu durmuyordu vücudunu bile zıplatıyordu olduğu yerde

Kızlar bende bugün gittim yavruşumu gördüm şükür kendi drm izinde olduğu için devlette bi dr gittim. İyi gözüküyor bebek dedi. cinsiyeti göremedim dedi. Bilemediğine göre Heralde ikinci kızım geliyor. İkili yapamıyoruz burda başka bi hastanede yaptırabilirsin . Yaptıramazssanda bi daha ki geldiğinde üçlü yapabiliriz dedi.Tahlil felan almadı. Demir ilacı başlamalı mıyım dedim bi ay sonra geldiğinde başlayacaksın onlara dedi . Neyse bakalım haftaya pazartesi kendi dr gideceğim zaten

Anladım cnm benim bi tüptü belki senin tüm kan değerlerine bakılıyordur vardır illaki farklı bi değer öğrenirsin bi hafta içinde..

Oğlumda ben de hep kız istiyordum o yüzden bir hafta 10 gün kendime gelememiştim
İnşallah bundan daha fazla ilerlemez çok tırsıyorum bende
Ay amin inşallah çeken bilir çok fena oluyor pis boğazıma doymayım dün o kızartmayı yemeyecektim

Ah canım inşallah amin kendimce de bir düzen oluşturayım kendime beslenme ile ilgili bari
Hadi yaaa o zaman ben de zorlayayım artık bir şekil yiyeyim

Kizlar canım türk kahvesi çektiicilebiliri sizce?
Ay o türk kahvesi bana da bir güxel kokuyor. İçmiyorum kafein zararlı diye. Ama bugün arkadaşıma dedim 1 yudımluk yağ nolur çok istedim. 1 yudumluk yapmış o da onu içtim ama diğer arkadaşlar yazmış arada bir içilebilir diye benim de öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…