2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Icebilrsin kiz rahatsiz olmazsan sıkıntı olmaz ben ilkinde hergun mutlaka bi tane içiyordm bazende diger hazir kahveden iciyodum ama bu seferki kzima cok zit ya istemiyo brn bisey yiyem

Kızlar arada sırada sigara iceniniz var mı? Sinirlenip üzülünce aşırı stres oldugumda 1 tane yakiyorum yarim yamalak iciyorum rahatliyorum ama vicdan azabı da çekiyorum .

Icebilrsin kiz rahatsiz olmazsan sıkıntı olmaz ben ilkinde hergun mutlaka bi tane içiyordm bazende diger hazir kahveden iciyodum ama bu seferki kzima cok zit ya istemiyo brn bisey yiyem
Kız ne bileyim ben kısıtla dediler etraf şu bu ben de kesiverdim şak diye ama nasıl güzel kokuyo arkadaşlar içerken. İyi bari canım çok çekince bi keyf kahvesi içem bebişler öyle beğenmediği şeyi geri gönderiyo dışarı
Kızlar arada sırada sigara iceniniz var mı? Sinirlenip üzülünce aşırı stres oldugumda 1 tane yakiyorum yarim yamalak iciyorum rahatliyorum ama vicdan azabı da çekiyorum .
Ben sigarad kullanmıyorum zaten ama kuzum yapma içme stresini başka şekilde atmanın bir yolunu bul. Sigara sana bile zararken senin oksijenini engellerken bebişi de etkiler illa. Benim annem de vana hamileyken içiyormuş arada sinirlenince o da. Ne kızıyorum anneme ya bana bir şey olsaydı diye

Canım doktor bir şey önermedi mi suyunu arttırıcı vardır illaki bir çözümü stres yapma o da engeller her şeyi .

Canım doktor bir şey önermedi mi suyunu arttırıcı vardır illaki bir çözümü stres yapma o da engeller her şeyi .
Hayr canm bisey demedi. Perinatolojiye bidaha git dedi persmbe gitcem bakalm orda öğrenirim artk ne olduğunu insallah zamanla düzelicek biseydir yok bebeğim icn hic stres yapmıyorum biz bu haftaya gelene kadar neler duyduk neler yaşadık o bana tutunmaya çalıştıkça ben neden umutsuzluga kapılıym tesekkur ederim bu arada

Rica ederim canım keşke önerebileceğimiz bir şey olsa da faydamız da olsa. Ama düşünme şeklini sevdim annesi böyle olumşu azimli olanın bebişi güpgüçlü olur

Ben hamile kalmaya karar verdiğimde bıraktım o zaman zor oldu ama şimdi çok şükür tiksiniyorum umarım bir daha da başlamam. Arkadaşlarımdan biliyorum doktorlar günde 5 taneye kadar veriyorlar. Keşke hiç içmesen ama.. Eski tiryakimsilerden biri olarak bu cümleyi kurmak bile itici geliyor

Canım senin kızdı di mi? Kız bebeklerle ilgili bir şeyler okudum ve duydum. Erkek bebeklere göre daha çok tutunurlarmış annelerine böyle durumlarda. Daha mücadeleci olurlarmış. Sanırım çilemiz ve mücadelemiz daha anne rahminde başlıyor Tabi ki bu demek değil ki her sorunlu hamilelikte erkek bebek de düşer yanlış anlaşılmasın

Zaten spermlerde de öyle canım. X spermleri daha dayanıklı olduğundan rahimde 4 güne kadar canlı kalabiliyormuş döllenme öncesi. Ama Y spermleri daha kısa ömürlü olup daha çabuk ölüyormuş döllenme hemen olmazsa

Ayy ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş. 14. Haftadayı bizde kontrole daha var içime doğan hep kızdı. Ama Dr çıkıntı görür gibi oldum dediğinden kız hissiyatımda kalmadı sağlıklı olsun yeter. Anneler karın şeklinden kıza benzetiyor ama daha küçük sanırım. Karından tahmin yapmak için. Bu arada müthiş çay içme isteğim var. Oğlumdayken de böyleydim. Şuan semaver çayı kaynıyor amaben içip içmemek arasında kararsızım demlik demlik içmiyorum ama 3 4 bardak la sınırlıyorum

ah canım güzel dileklerin için sarılıp öpesim geldi ama maalesef şu ana kadarki tablo daha kötü yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…