2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kaç yaşında sizinki. Bak 4 yaşındayken söylüyordu kardeş istiyorum diye.sonra bırakmıştı söylemeyi ama bu kadar tepki vereceğini de beklemiyordum

Kızlar normalde yarındı randevumuz eşimin toplantısı çıkınca bu akşam gittik bebek iyi “hala kız :) “ haftasıyla uyumlu suyu normal dedi çok az bi kanama alanı kalmış dedi beyin, kol, bacak, karın ölçümlerine iç organlara baktı normal her şey dedi çookk şükür rahim boyuna da iyi dedi bayramdan önce gideceğiz bayrama için rahat girersin dedi kan sulandırıcıyı bıraktırdı aslında iğne iyiydi ona kafam takıldı sadece, darısı bekleyen annelere olsun inşallahh siz de güzel mutlu haberlerle dönün evinize

İnşallah tamamen atlatırsınız. Hemşiresiniz çok ayakta kalmamaya çalışın. En büyük ilacı dinlenmek.Allahım şifa versin.peki rahim boyuna da mi ulatrasonla baktı.

Kiz
kız bu ne sanki ergen benimkiler 17,5 biri ,14 biri aynı onların lafları bugün cinsiyeti söyledim ki öğreneli iki hafta olmustu iki numaram;bugün doğum günümdu bütün keyfim kacti dedi gitti odasina dahada cikmadi onların bu hallerini görünce ben kötü oluyorum butun enerjim gidiyor ruh halim bozyluyor

İlk haftalarda bebek küçükken canim o sıkışık olma durumu. Sonrasında gerek yok ona

Gözünüz aydın canım. Hep böyle güzel haberler duyalım inşallah

ay ben 14. haftaya giricem hala 52 kiloym değişen bişey yok bnde almak istiyorm ama diğer tecrübeli arkadaşlar napcaksın kiloyu diyorlae belki de bizim ki iyidir bilemedm
Canım ne bileyim bnm hoşuma gidiyor ordaki bebişin görüntüsü zayıf olunca minnacık duruyor gözükmüyor bende 2kilo verdim eskiden 53tüm sanki hep böyle kalacakmışım gibi

Kizlarrrrr benim şuan 2. Gebeligim ilk bebisimde 15 haftalikken hissetmistim hareketlerini bu bebisimde 14+4 bugun ama tık yok hep diolar 2. De daha cabuk hissedilir diye .cinsiyetle alakası varmidir hareketlerin yeni tezler bulmaya çalisirken ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…