2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ya bu haftaya kadar bi kere bile bulantım olmadı ama az önce çok afedersiniz birden bire istifra ettim. Olabilir mi böyle bişey sonradan bulantı kusma başlar mı

Kızlar ya bu haftaya kadar bi kere bile bulantım olmadı ama az önce çok afedersiniz birden bire istifra ettim. Olabilir mi böyle bişey sonradan bulantı kusma başlar mı
Korkmayın bi sıkıntı yoktur inşallah . Olanları duymuştum . Belki yendiğiniz bişey rahatsız etmiştir

Bende niye uyuyamıyorum ya saat kaç olmuş kaç gündür saat bir iki oluyor dön dur . Neyse Herkese iyi geceler

12. hafta içerisinde iken hissettim canim ama ilki 16. Haftayi bitirdim oyle hissettim

Yok içinizi ferah tutun hatta dün bana soruyorlardı bulantın var mı şu bu . Bi arkadaşda benim sekiz ay hiç bulantım olmadı ama bi kere kusmuştum dedi.
Ay ne kadar ilginç ya gerçekten her gebelik kendine özel demek ki inşallah bi daha olmaz çok teşekkür ederim içimi ferahlattiniz

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi bırakmak beni aşırı tedirgin ediyor ya bişe olacak diye korkuyorum dedim bişe olmaz dedi doktor, bi arkadaşım 20. Haftada Kaybetti bebeğini kan pıhtılaşmasından ben de çok korkuyorum ikna edemedim doktoru Kullanıpta doktoru bıraktıran varsa bana yazsın lütfen

Ahh ahh geceler haramda oldu . Hala uykum yok sabah erken kalkmam lazım. Gelde uyu benmde mantar şikayetim var dr söyledim fitil verdi . Düşün de düşün dün kullanmadım korkudan. Bu sefer kullanmadım diye korktum .şimdi kullandim bu seferde kullandım diye korkuyorum. İlaçları kullanalım bi dert kullanmayalım bi dert . Genelimizde var bi tedirginlik . Ya Rabbim sağsağlim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip et.

biz kendi kendimize nazar değdirdik inan benimde ara ara bi tiksinti bulantı anlamiyorum ne oluyor 17 haftaya gircem bide ben normaldir heralde takma kafana ben dün gittm ama sormak aklıma gelmedi

Aynen aynen, zaten bir sürü korku var içinde bir de insanlarla uğraşmak zor

kızlar bana da folik asiti bırak artık dedi doktorum, decavit yazdı multivitamin olarak. bugün içtim bir tane ama nasıl midemi bulandırdı hap anlatamam. başka var mı bu vitamin hapları midesini bulandıran?
Beni de mahvederdi, bu arada sağlıkla kavuş bebişine 12 haftada erkek dediyse yanılma düşük, ımom var ben Bi onu içebiliyorum, decavitten daha fazla vitamin var ve mideyi yormuyor.

Benim Dr 34 e kadar kullanıcaksın dedi.

Günaydın kızlar
Dün biraz kısa mesafede poşet taşıdım diye tüm gün belim ağrıdı. Uzanırken ağrıyor otururken ağrıyor ayaktayken ağrıyor felaketti Buarada
Ankette 3 üzlere hamileyi işaretleyen kim ?Hey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…