2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
20.haftada bebek kaybetmek nedir Allahım korusun resmen ona alışıyorsun artık bekliyorsun doğumunu Rabbim nolur kimseye yaşatmasın taşıyamacağımız yükü vermesin...

Canım sen kaç haftaliktin. Bunlara bakmak icin erken degil mi daha. 20. Haftalarda bakılmıyor mu bunlara

Canım pıhtılaşma sorunun varsa bırakma bence de. Kullanmanın bir zararı yoktur nasılsa. Yani ben olsam bırakmazdım

Beni de mahvederdi, bu arada sağlıkla kavuş bebişine 12 haftada erkek dediyse yanılma düşük, ımom var ben Bi onu içebiliyorum, decavitten daha fazla vitamin var ve mideyi yormuyor.
yaa ciddi misin? bir iki kişi daha erkek dediyse yanılma payı düşük diyor neden öyle o pipi bir kere göründü mü geri dönüş yok herhalde. bizimki de hiç saklamıyor salkım saçak yatıyor her yeri meydanda o yüzden yanıldığını düsünmüyorum doktorun evire çevire baktı erkek erkek dedi durdu

Benim doktor 7-8. Aya kadar kullanalım dedi bilmiyorum canım. Bi arkadaşıma da doktor gereksiz kullanmışın 12. Haftadan sonra asprin bile yeterliydi demiş. Bu konu çok belirsiz

Benim doktor 7-8. Aya kadar kullanalım dedi bilmiyorum canım. Bi arkadaşıma da doktor gereksiz kullanmışın 12. Haftadan sonra asprin bile yeterliydi demiş. Bu konu çok belirsiz
Benim doktor da 7-8. Aya kadar ecopirine devam dedi. Zararı yoksa kullanmakta fayda var bence. Keşke kullansaydım demektense

Evet kuzum bana da 12. Haftada bıraktırdı hemogramda trombosit düzeyine baktı yeterli dedi ama içim çok tedirgin

Canım pıhtılaşma sorunun varsa bırakma bence de. Kullanmanın bir zararı yoktur nasılsa. Yani ben olsam bırakmazdım
Pıhtılaşma kesin var diyemem sadece ablam ve kuzenimde vardı biz de ailede var diye kullandık şimdi kanamam da oldu korkuyorum Doktorun izni olmadan kullanmak da istemiyorum

İğne mi kullanıyosun kuzum ayy ben de en azından haftada 2 kere yapsam bari ya aklımdan çıkmıyo çok korkuyorum

Günaydın kızlar, birkaç gündür göğüslerim baya hassas acıyor.acıması normal de sağ göğsüme ara ara sancı da saplanıyor bu şekil yaşayan var mı aranız da acaba

Ben de kullanıyordum bıraktordı doktorum. Normalde pıhtılaşma sorunum yok benim. Tedavi gereği başlanmıştı herhangi bir sıkıntım olmayonca artık kullanmana gerek yok dedi

Kızlar doktordan çıktım yüzde yüz kızımız olcakmış bugün giderken ayran içtim gösterdi kendini. Boşuna bunca zaman çikolata yeyip gitmişim
Merhabalr gözünüz aydinnn saglikla sihatli bir sekilde alin bebisinizi insallahh bu arada ozele mi gittinz devlete mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…