2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok sağolun teyzeleri darısı henüz göremeyenlerin de başına. Bizimki çikolatayı hiç sevmiyordu ne zaman yesem oynamıyordu, ama başından beri hep canım ayran istiyordu. Bu sefer dedim ayran içip gidicem, balık gibiydi ayakları bacakları hep oynaşıyordu hatta doktor eşime diyor ki bak babası balerin olcak hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza

Ya çok güldüm yanapsın cocukcağız benimki de öle

Evet canım iğne kullanıyorum doktor bırak dedi ama korkuyorum bırakmaya
Sen de benim gibisin kanamam da olduğu için korkuyorum tekrar kanama olur diye senin de kanaman oldu ondan bıraktırmıştır ben de haftada 2 gün vurulmayı düşünüyorum söylicem doktoruma da içim rahatlıyo öyle

Ben de kullanıyordum bıraktordı doktorum. Normalde pıhtılaşma sorunum yok benim. Tedavi gereği başlanmıştı herhangi bir sıkıntım olmayonca artık kullanmana gerek yok dedi
Araştırdım genelde 13. Haftayla 20. Hafta arası bi sorun yoksa bıraktırıyolarmış inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben de çok tedirgin oldum iğne vurulunca içim rahattı

ikili test sonuçlarınız kaç günde çıkmıştı kızlar? 1 hafta sonraya bana randevu verdi doktorum sonuçları yüzyüze konuşalım dedi. normalde kan sonuclarını filan hep telefondan bildirir niye yüzyüze konuşmak istedi acaba

Merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah geriye dönük çok okuyamadım
Benim baş ağrım yine başladı çok zorluyor beni
Mide bulantısı hapını da içmiyorum 3 gündür sabahları istifra dışında başka olmuyor hafif bulantı oluyor ama çıkartmıyorum çok şükür
Hareketlerini hisseden var mı ben bu aralar hiç bişey hissetmiyorum merak ettim sizde durumlar nasıl ?

Ben hissediyorum günde bir defa dünden beri oda yok canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…