2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar pskolojm bozuldu resmen ozelde ki doktorum araştırmaya araştırma ozele gönderiyo haftaya cuma detaylı ultrsana gircem bebegin suyu neden azalıyor bi sorun mu var ona bakılcak ozeldeki doktor 3 lü yu yaptr dedi devlet gerek bile duymadı bilmiyorum. Insallah orda hayırlı haberler alırım ozelde detaylı icin ne kadar aliyolar bi bilginiz var mi önceden gebelk yasamis arkadaşlarım tam olarak ne yapıyolar

Ben Uras düşünüyorum ufakligimin ismini.Cunku spiralle hamile kaldim ve cok sansli bir cocuk...
Buyuk oğlumun ismi Ateş.Isimlerin karakterleri de belirlediğini düşünen bazı dostlarımız Ateş ismini koyma yakar sizi dediler ama oğlum gayet uysal,anlayışlı,olgun bir çocuk.Ismini de karizmatik buluyoruz pişman olmadık.

Deniz,Toprak,Bilge / Bilgehan ise sevdiğim bazı erkek isimleri.

ayy özellikle Tuna ismine bayılırım, cok yakın arkadasımın oğlu da tuna ☺ allah bağışlasın yavrularını kuzumm, kız için Meyra da cok güzelmiş
Amin canım hepimizin yavrularını rabbim bağışlasın inşallah .ogullarimin ismini çok severek içime sinerek koydum canım inşallah kızıma da güzel bı isim bulurum meyranin anlamida cok hoşuma gitmişti hemde çocuklarımın ismine uyumlu seçenekler arasında var bakalım

Allah yardımcımız olsun bu stresler çok zor inşallah deneyimli anneler sana bilgi verip rahatlatırlar

Erkek ise bende Uraz düşünüyorum güzel isim hepsi

Kuzum sorma, ben de hayatım boyunca hep ilk cocugumun kız olacagını düsünmüstüm. Hatta bizim ailede neredeyse erkek cocuk yok, herkesin kızı var. Kesin benim de kızım olacak diyordum. Anneme babama diyorum erkek dedi doktor diye inanmıyorlar yok ya değildir diyorlar herkes o kadar emindi kız oldugundan. Senin isim listesi de kabarıkmış valla cok güzel hepsi

Mis kuzum yaa zaten canın çeke çeke yiyosan tamam fayda sağlar ı mutlu oluyon bi kere
Annesi ben anlamam cinsiyetten ama maşallah pek güzel bebişimiz
Düşündüğünüz isimler hoş Alp bi tık daha önde bende. Onun dışında ezel , hazar , tunç hoş geliyor. Soy isminizle olan uyumuna da dikkat edin. Bir bütün olsun

Ben de aras Metehan oğuz Kağan gibi isimleri çok beğeniyorum. Kısmet bakalım.

Hoş daha hamile olduğumu yen öğrendiğimde rüyamda Talha ismini koyuyordu eşim ama yok ben koymam öyle Bi isim diyo bakalım.
Eşimle kalsa kendi adını koyacak.
Diyorum ne kadar narsistsin
Boşanmadan Bi isim bari bulabilsek
Bizde kafalar karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…