2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım öncelikle içini ferah tut olumlu düşünmeye çalış. Benim kardeşim de hep bebeğin suyu az olarak geçirdi hamileliği çok şükür şimdi kızı üç yaşında. Ayrıntılı ultrason ilk hamileliğimde yaptırmıştım ama aradan beş yıl geçti şuan gittiğim hastanedeki fiyatını bilmiyorum. Kuzenim başka bir şehirde özel hastanede 400e yaptırdım demişti

Ayy kızlar arasında idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Bugün hep tuvaletim varmış hissi var ama yok yani normalde biliyorsunuz o hissi. Bide yanma başladı şimdi. Napsam bilemedim hemen gideyim mi doktora acaba

Maşallah canım. Hayırlı olsun oğluşun. Sanırım erkek senesi baya çoğaldı pipi görenler bu kadar erkeğin arasında benimki ne çıkacak acaba acayip heyecanlıyım

Kizlar cok merak ediyorum cin takviminde cinsiyeti tutanlar varmi aranizda benim oglumda tutmustu ustelik yakinlarimda kim varsa arkadas es dost hepsinde tutmustu ilginc bi sekilde gercekten cok inanmistim haliyle ama bu sefer tutmadi benim kiz gosteriyodu 13+5 te oglum olacagini ogrendim saglikla gelsin hic onemi yok ama cin takvimine okadar kaptirmisimki kendimi saskinligimi atamadim valla

Kizlar cok merak ediyorum cin takviminde cinsiyeti tutanlar varmi aranizda benim oglumda tutmustu ustelik yakinlarimda kim varsa arkadas es dost hepsinde tutmustu ilginc bi sekilde gercekten cok inanmistim haliyle ama bu sefer tutmadi benim kiz gosteriyodu 13+5 te oglum olacagini ogrendim saglikla gelsin hic onemi yok ama cin takvimine okadar kaptirmisimki kendimi saskinligimi atamadim valla

Maşallah canım. Hayırlı olsun oğluşun. Sanırım erkek senesi baya çoğaldı pipi görenler bu kadar erkeğin arasında benimki ne çıkacak acaba acayip heyecanlıyım
Bende merak.icindeyim.canim ya inş hakkimiZda hayırlısı olsun ins erkek senesidir valla yaa inş benimde oğluşum olur

Spiralle nasıl hamile kaldınız siz kayma falan mı olmuş çok şaşırdım

Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah erkek bebiş haberlerine daha bi heyecanlanıyorum inşallah bizimde nasibimizde vardir bi oğluş sizin neydi belirtiler?

Ayy kızlar arasında idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Bugün hep tuvaletim varmış hissi var ama yok yani normalde biliyorsunuz o hissi. Bide yanma başladı şimdi. Napsam bilemedim hemen gideyim mi doktora acaba
Benim en baştan beri biraz var enfeksiyon şikayetim. Başta bir toz vermişti doktor o biraz iyi gelmişti. Bu haftaki tahlilde yine çıkmış bu sefer antibiyotik verdi doktorum. Bol su içmeye çalış tahlil de ver bence şüpheleniyorsan

Cidden cinsiyeti belli olanlar çin takvimi tuttumu

Kızlar diğer 3 lu tarama şeker yüklemesi vs testleri yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Dra sordum 3lü yaptıracağız demişti. Şeker yüklemeside yaptıracağım onu sağlık ocağında yaptırırım ilk hamileliğimde de öyle yapmıştım gerçi o iğrenç şekerli şeyi nasıl içeceğim şimdiden sıkıntı basıyor

Benim eşim çok kız istiyor ama dr oğlan gibi dedi. Dün dr a gidecektik burda vakalar patlayınca korktuk gidemedik de öğreniriz nasılsa modundayız.

Ay valla benm eşim de böle resmen erkek olursa timuçin metehan oğuzhan koycakmış yada mustafa kemal başka seçeneğin yok diyo

detayli icin 400 istediler devlete gidicem valla ona fazla geldi

Verdim geldim canim simdi. Tahmin ettiğim gibi enfeksiyon olmuş. Bi şase verdi onu kullanicam tek kullanımlık bişey. İnşallah geçer. Sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…