2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hayırlı olsun kuzum bana da 12+2 de erkek gibi ama 16da tam netleşir dedi :)
yarin bende detayli ultrasona gircem bakalim ikili testmi genetik testmi yaptircak doktor cinsiyet tahm
Bizim erkek olsaydı Karan Aslan olcaktı ama ikisinden biri olabilr
erkek olursa isim bulduk KUZEY BULUT ama kiza bi turlu isim bulamiyoruz

Su azalması biraz sorunlu bir durum.Umarim devam etmez.Ayrintili ultrasona özelde 300 -600 civarı alıyorlar yaşadığınız şehre ve gittiğiniz perinatologa göre.iyi haberlerle gelin insallah

Spiralle nasıl hamile kaldınız siz kayma falan mı olmuş çok şaşırdım
Evet.Tesadufler üst üste oldu.Spiral 6 ay boyunca takılıydı ama hiç rahat değildim.Reglim 15 gün sürüyordu ve cok ağrılı oluyordu.Doktora sürekli rahat edemedim alalım diyordum.Tamam gel alalım dedi.Gittim,spirali alırken aaa kaymış bu zaten dedi.Spirali aldı.10 gün sonra adet olmam gerekiyordu olmadım.Spiral alındıktan 15 gün sonra falan hamileliği öğrendim.Meger spirali aldığı hafta spiral varken döllenme olmuş.Tabi çok yeni olduğu için göremedi alırken.

Su azalması biraz sorunlu bir durum.Umarim devam etmez.Ayrintili ultrasona özelde 300 -600 civarı alıyorlar yaşadığınız şehre ve gittiğiniz perinatologa göre.iyi haberlerle gelin insallah
Evet araştırdığım kadaryla oyleymis izmirdeyim nereyi arasam 500 anlaşmışlar gibi neyse bebk iyi olsun da yapcak bisey yok
Ya

Gerçekten tesadüfün böylesi nasipte varsa bazen naparsan yap herşey olacağına varıyor işte..

Kozlar sinirlerim bozuk ya sabah bi kalktım sağma yatmışım bütün gece ya bizim haftalarımızda bu önemli mi siz napıyorsunuz
Günaydın canım, neden bu kadar panik oldun ki, vücut bebeğin büyümesine göre illa kendini düzgün pozisyonlara sokuyor. Henüz haftalarımız oldukça erken. Pozisyon değil ama sinirinin bozukluğu bebişe zarar. İlk hamileliğimde ve keza bunda da nasıl yattığım hiç belli değil. Endişe etme hemen böyle şeylerden.

Tamam canım haklısın ne bilim sinir oldum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…