2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallah size Doktor bana 7. Aya kadar nasıl istersen öyle uyu. 7. Ayda göbek bağı yer değiştiriyo ve kan akışı iyi olsun diye sol tarafa yatılması öneriliyor demişti. Bende sağ tarafta çok rahat uyuyorum. Kendimi sola hazırlıyorum ama uyandığımda sağa dönmüş oluyorum . Bacak arasına yastık da çok işe yarıyo. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim tavsiye için bana da büyüyene kadar yat demişti ama benim karnım daha semsert değil rahatsız hissetsem yatmam zaten ama anlamadım neyse dinleyeyim yine de

Zaten rahatsız pozisyona geçersek uyurken bebek uyandırırmış da ne bileyim ki. Sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Yaa kesinlikle öyle. Dün beni uyutmadı resmen. Sağına yatıyorum tam dalıcam uyanıyorum kaç oda kaç yatak değiştirdim ama yok yatamadım. En son soluma döndüm de sabah 7de uyumuş kalmışım

Yaa kesinlikle öyle. Dün beni uyutmadı resmen. Sağına yatıyorum tam dalıcam uyanıyorum kaç oda kaç yatak değiştirdim ama yok yatamadım. En son soluma döndüm de sabah 7de uyumuş kalmışım
Ben daha hareket hissetmiyorum ondan bilemiyorum ben rahatım diye o da öyle sanıyorum 14te hissettim bikaç kere bir daha olmadı demek ki bebek değildi diyorum

Ayy bebişler hissedilmeye başlandımı yaa benim bebekler nedense hep uyuyo karında kızımda öyleydi kaç kere hastane kapısından döndük hareket etmiyo diye doğuncada kolik oldu şimdilik bunuda hissetmiyorum bakalım neler olacak

Kızlar kamuda çalışanlara sorum olacak: doktorum da daha yaşamamış bu durumu o da bana sordu. 24.haftadan 32.haftaya kadar idari izinli sayılacağız ya bununla ilgili doktor bir rapor verecek mi yoksa kurumumuz mu yazışma falan yapıp izinli sayacak direkt?Ama yine de doktordan 24.haftada olduğumuza dair bir yazı vs almamız gerekir bu durumda da. Bilgisi olan var mı?

Doktordan 24. Haftada olduğumuza dair rapor alcaz canm kurumumuz artk onu isleme sokacak

Ben daha hareket hissetmiyorum ondan bilemiyorum ben rahatım diye o da öyle sanıyorum 14te hissettim bikaç kere bir daha olmadı demek ki bebek değildi diyorum

Yaa benim karnımın altında Bi sağa Bi sola toplanıyo. Resmen göbeğim çıkıyor yattığım yerde . Biraz yürüyeyim filan tekrar içeri giriyo

G guneyli34 Sevsev12 kızlar şimdi çıktım.doktordan çok şükür bebeğimiz iyimis ama.tersmis kizlar cinsiyeti göremedi bı tahminde bulunursam kız gibi ama yinede kesin bişe diyemem dedi arkası dönükmus bacakları kapalı dedi öyle işte metakla beklememim.sonu böyle oldu kızlar heralde benimkide kız

Hayırlı olsun canım. Erkek olunca pipiyi hemen gösteriyolar. Benim öğreneli çok oldu. Kızlar saklıyo kendini galiba. Maşallah size

Hayırlı olsun canım. Erkek olunca pipiyi hemen gösteriyolar. Benim öğreneli çok oldu. Kızlar saklıyo kendini galiba. Maşallah size
Sağol cnm Ayyy bilmiom.artik canım hayırlısı olsun ne diyimki artık ayrintilida kesin belli olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…