2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kaçıncı haftandasın cnm.. Hayırlısı olsun neye göre kız gibi dedi acaba Dr. Sağlıklı olsunlarda

Ayy çok merak ediyodum canım seni hayırlısı olsun kız olsun erkek olsun bizim olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah amin canım

Maşallah canım Rabbim sağ salim kıcağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn

ben ogluma mima xari kullandim iri bir araba olmasina ragmen katlamasi bagaja koymasi stokkeye gore acaip kolaydi. cok rahat ettim 3 kademeli pusetiyle.Yatirdim oturttum uyuttum ustune ana kucagi olarak cybex kullanmistim ama ondan memnun kalmadim.2,5 yasinda mimaya sigmamaya basladi :) GB pockit kabin boy puset aldim. 4 yasinda hala kullaniyoruz cok cok memnunum Bunlarin hepsini Kizimda da cybex ana kucagi haric kullanacagim tabi. Ana kucagi olarakta Doona almayi dusunuyorum. çünkü hem otokoltugu hem de ana kucagi olarak kullaniliyor ve kendinden tekerlekli.Ben cok begendim oglumda almadigima pisman oldum . cunku arabayi cok sık kullaniyorum. mimaya ana kucagini tak cikar o beni zorlamisti. Bu kez akillandim

Yaa benim karnımın altında Bi sağa Bi sola toplanıyo. Resmen göbeğim çıkıyor yattığım yerde . Biraz yürüyeyim filan tekrar içeri giriyo
Yaa benim deee akşamları hep sağa sola devriliyoruz bebisimle toplandığı taraf da baya dışardan da anlaşılıyo çok ilginç

Bestmat temmuzz Bende de kanama var yani öyle sürekli değil de ara ara oluyor... mesela bu sabah kırmızı renkte yine oldu... prolut diye bir iğne yazdı dr her hafta aynı günde yaptırıyorum, progesteron hormonuymuş. Allah yardımcımız olsun, sağlıkla hayırla kucaklarımıza alalım inşallah...

Mide bulantısı devam eden var mı?İki üç gündür tekrardan bulantilarim başladıTamamen sona ermeyecek diye korkuyorum

Canım bana 15de kesin erkek dedi 16da yarım saatten fazla yatmışımdır yok göremedim dedi erkek demişim ama bu sefer göremedim dedi bi sonrakinde bakıcaz dedi ki seninki hiç göstermemiş neye göre kız dedi acaba

Ayy çok merak ediyodum canım seni hayırlısı olsun kız olsun erkek olsun bizim olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah amin canım
Sağol kuzum benim kesin bisey deseydi iyiydi de artık bakalım.heralde kızdır artık dediğin gibi sağlıklı olsunda

Bende GB pockit düşünüyorum memnuniyet yorumun beni rahatlattı

Seninki ne oldu sonuç cnm bende anlamadım neye göre dedi valla ama arkası dönük bacakları kapalı kız gibi sanki ama bilemedim tam kesin bişe diyemicem dedi bende daha sormadım bişe detaylida belli olur dedi cnm oda.

Bende kanama yok canım. Umarım biran önce kesilir seninki dikkatli ol yinede

Kızlarr bana cinsiyet tahmininde bulunabilir misinizzz

Eklentiler

• 9C119D29-5785-456F-8D01-84378DFF6015.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 780875C8-FF67-44DD-971F-2C396301753F.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 5B1C2AC2-C38D-45A0-9051-C9638D7F56CC.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…