2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sende bendensin desene canim. Hayirlisi olsun artk ne diyek kismetimizde yokmus erkek

Peki bu izni almak zorunlu mu bilginiz var mı?İstersek 37'e kadar calişabiliyor muyuz yoksa 24'te zorunlu olarak işten ayrılmamız mı gerekiyor?
Hic bi bilgim yok ya tatlim ben direk ayrilacam okula gitmeyi dusunmuyorum hem risk bizim icin bide benm okul cok uzak ya git gel mahvolurum belediye arabasi ile

Brnmde bacagi tamamen kapaliydi canim ama tahminim kiz dedi gecen hafta dun gittim gercekten kiz cikti

Çok şükür geçti benim Allah'a şükür çok kötüydü ama şimdi ilaç bile almıyorum geçer inşallah canım
İnşallah.İlk gebeligimde 16da geçmişti.Şurda üç hafta var.Benimki de geçer inşallah tamamen.
Hic bi bilgim yok ya tatlim ben direk ayrilacam okula gitmeyi dusunmuyorum hem risk bizim icin bide benm okul cok uzak ya git gel mahvolurum belediye arabasi ile
Benim evim okula çok yakın.Eğer eşim yaz aylarındaki gibi iyi kazanırsa ben de ayrılacağım 24'te.Umarım bu sefer rahat bir hamilelik sürecim olur

Benimkide görmeden tahmin yapmıştı canım en kötüsü hiçbirşey demese daha iyi bence hayırlısı olsun canım sende benim gibi kendini kıza hazırla bayramdan sonra öğreniriz inşallah erkek derse sürpriz olur

Dimi cnm ya sanadami. Böyle demişti görmeden ben hatrlamiom pek çok kişiyle konusyozda burda karstriyom bazen san ne demişlerdi artık ball kuzum görmeden nasıl kıza benzetti bende anlamadm ama 17agustosta detaylı ultrason var orda belli olur artik

bende 5 haftalık hamileyim çok nefes darlığım var 1 haftadr haberim var gebelikten ama 2 haftadır bir nefes darlığım oluyordu şu an arttı iyice diğer topic te bir arkadaş demir eksiliği yüzünden oksijen yetersizliği olabilir demiş çok mantıklı geldi eğer değerlerinize baktrmadysanız bi değerlerinize baktırın isterseniz bende baktırıcam en kısa zamanda. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

12. Haftamda baktı baktı görüyorum cinsiyetini ama bu gördüğüm dudak mi pipi mi ayırt edemiyorum dedi sanki kız gibi dedi ama kesinlikle göremedi ısrarla yok ya göremiyorum dedi muayene sonuna kadar

Merhaba sevgili arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum; gebelik sürecinde ateşinizi ölçüyor musunuz? Benim son 3 haftadır 37-37.1-37.2 şeklinde çıkıyor. Merakta ettim Gebelikte normal midir diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…