2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ben çok iş yapmama taraftarıyım illaki yoruluyorsundur oyüzden yoğun kendini zorlayan işler yapma bebiş iyidir sen dinlen bolll su iç

Canım ben çok iş yapmama taraftarıyım illaki yoruluyorsundur oyüzden yoğun kendini zorlayan işler yapma bebiş iyidir sen dinlen bolll su iç
Dün çok ayaktaydım cnm onun etkisi olabilir bugün kalkmadım zaten dikkat ediyorum çoğu zaman eşim yardım ediyor saolsun.. Yorulmuyorum sanmışım belliki yorulmuşum

Kızlar ben hep bi endişe korku içerisindeyim bişey oldu mu diye doktora gittiğim zaman bana iyi dediğin de sadece o gün içim rahat oluyo sonra başlıyo yine endişelerim doktor bana bi sorun var diyicek diye aklım çıkıyo normalde böyle biri değilim ama Kötü düşünmemek istiyorum yinede olmuyo Herkes ilk hamileliğin bende de oluyodu diyolar yinede kendimin çok fazla takıntı haline getirdiğimi düşünüyorum herkes benim gibi mi yoksa benim mi psikolojim bozuldu

Benimde iki dusugum olduğu için hala aynıyım...ama artık düşünmemeye çalışıyorum... Mümkün mertebe aile ortamında kalabalıkta durmaya gayret gösteriyorum yoksa aklimdan hiç cikmiyor

Bana nerdeyse bir ay olacak görmeyeli. Acayip meraktayım iyimi nasıl Vs.. Allaha sığın cnm gebeliğini sürekli olumsuz düşünerek geçirme

Kızlar akıntılar ne durumda ya benim hala daha çok beyaz tenkli kokusuz ama çok sizlerin nasıl
Benim de çok canım. Bide bana surekli kanaman olabilir dendiği ve bi kaç defa kanama yaşadığım için sürekli korkuyla giriyorum lavaboya. Islaklık hissedince özellikle disardaysam o kadar geriliyorum ki, zehir oluyo o anım. Psikolojik olarak aşırı etkilendim bu durumdan. Sağ salim kavusalim inşallah yavrularimiza

psikolojik bi destek al bence canım. cünkü sen bu kadar stres hissediyorsan bebeğine de yansıtırsın. ben normalde çok daha takıntılı bir insanımdır ama hamilelikte üstüme bi rahatlık çöktü. enteresan bi şekilde içim çok rahat. okuduğum kitaplarda da içinin rahat olmasının cok önemli oldugunu söylüyor hep, stressiz bi hamilelik gecirmek bebek acısından da daha sağlıklıymış

Hangi kitapları okuyorsun???

Psikolojik desteği bende düşündüm salı günü doktora gidicem duruma bakıp ona göre hareket edicem yeter ki bebişim iyi hissetsin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…