2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar akıntılar ne durumda ya benim hala daha çok beyaz tenkli kokusuz ama çok sizlerin nasıl
Benim lekelenmelerim devam ediyor .Akıntıyla karışık. Koyu kırmızı kahve camurumsu siyah.. Gün-de 2 kere görüyorum. Regl zamanım bayram sonrası geçmezse doktora gideceğim.

Kizlar dudağının yanında uçuk tarzı bir şey çıktı ne kullanabilirim doğal?
Yeni alınmış bir tahta kaşığı ocakta biraz kızdırıp böle hafif hafif uçuk üstüne dokundurabilirsin canım anneanne tarifidir başarılıdır da maksat uçuğu korkutmak tabi kendini de yakmadan. Bir de aleovera sürebilirsin

Tabikide kiz hissediliyo dikkatli bakinca bugun gobegimin vurduğu yerleri titriyodu

Kizlar dudağının yanında uçuk tarzı bir şey çıktı ne kullanabilirim doğal?
Ay aynı benimde cıktı hiç bişey yapmadim valla pıt pıt atti 4 5 tane. Kız belirtilerinde uçuk çıkartma vardı değil mi :) Hoş benimki sinir stresten de çıkmış olabilir.Gecmis olsun canım

Kızlar dün gece rüyamda ultrasonda bebeğim kendini göstermişti oğlum oluyordu hatta doktor pipisinin resmini bana verdi bende güldüm çok mutlu oldum.acaba böyle rüya görüpte oglu olan varmı. Bana doktor kıza bnzettm ama kesin değil bilemiom demişti degisirmi acaba merakla bekliyrm

Biz 5 kardeşiz 4 ümüz kız sonuncu erkek. Doktor erkek için de kıza benziyo demişti bizde 5 kız olacaz diyoduk hatırlıyorum. Sonra 5. Ayda erkek demisti paşamız oldu

yengem abimin ilk kızına hamileydi Dr kemik yapısı erkeğe benziyor demiş bunlar geldi erkeğe benziyormuş falan nasıl mutluluklar son Raki hafta Dr kız demiş kemik yapısı iri demiş. Baya baya bozuldular ben en başından kız olsun istiyordum erkeğe benziyor lafını duyunca üzülmüştüm yaş 17 o zaman küçüğüm Vs. Dr un tahminini çok kafana takma kesin yüzde yüz cinsiyeti şu dediğinde iş tamamdır rüyalar bilinçaltın gösteriyor çok takılma

Biz 5 kardeşiz 4 ümüz kız sonuncu erkek. Doktor erkek için de kıza benziyo demişti bizde 5 kız olacaz diyoduk hatırlıyorum. Sonra 5. Ayda erkek demisti paşamız oldu
Doktorlar keisn dmeeyince bı belirsizlik oluyor iate bnde acaba mi diyrm cnm inş bakalm detaylida ogrncz gösterrse

Aynen cnm biraz bilinçaltı da olabilir ama benimde içime çok doğuyor ya ne bilim doktorda keisn konusmayinca Allah bana gösterdi rüyamda diom ister istemz etkileniyor insan ya ama inş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ben 2 kere erkek gördüm ama cinsiyeti öğrendiğimiz günden önceki gece kız gördüm. Kızmış bizimki. Bazen tersi çıkabiliyor, hayırlısı

Masallah baslamis ozaman senin ki Senden bi hafta ondeyim akşamları sag tarafmda biseyler oluyor gibi ama hareket mi degilmi bilmiyom iki aksam üst üste oldu dun bekledim yoktu belki de bebisti hc bisey anlamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…