2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Masallah baslamis ozaman senin ki Senden bi hafta ondeyim akşamları sag tarafmda biseyler oluyor gibi ama hareket mi degilmi bilmiyom iki aksam üst üste oldu dun bekledim yoktu belki de bebisti hc bisey anlamiyorum ya
Karnın bayağı altlarında oluyor, bikini bölgesinin üstünde gibi genelde benim de sağda ama bazen solda da. Bi de sırt üstü uzanınca hissediyorum daha çok.

Ben 2 kere erkek gördüm ama cinsiyeti öğrendiğimiz günden önceki gece kız gördüm. Kızmış bizimki. Bazen tersi çıkabiliyor, hayırlısı
Aynen nettede okudum smdi canım aynı cikanda çıkmış tersi cikanda hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ben evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım. Ama ilk evlendiğimizde ilk çocuğumun erkek olduğunu görmüştüm.

Eşime de hamile olduğumu söylediğimde rüyasında erkek bebek gördüğünü söyledi.

Doktor 16.haftada erkek dedi

Ahh ne güzel yaa kuzum. Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin benimd ins rüyam.cikar

Ben rüyada görmemiştim ama ilk idrar testi yaparken demiştim şimdi test pozitif çıkacak ve oğlum olacak diye test pozitifti 16. Haftada Dr erkek demeden pipiyi görmüştüm sürpriz olmamıştı

Bende ilk erkek gördüm sonra kız gördüm nasipse salı günü öğrenmeye gidicez bakalım hayırlısı

Ahh ne güzel yaa kuzum. Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin benimd ins rüyam.cikar
Aslında neyi istediğin değilde ne hissettiğin önemli bazı kadınlar güçlü şekilde hissediyor cinsiyeti ve doğru çıkıyor. Benim ilkinde doğru çıktı bunda en başından kız hissediyorum ama oğlumda ki gibi güçlü bir his değil

Bende erkek olacak diye düşündüm hep kız olması büyük sürpriz olduama yıllardır kız çocuğu isterdim içten içe... Ama hamile kalınca tek dileğim sağlıklı ve merhametli olmasi oldu

Ay evet gerçekten bazı insanlar ciddi şekilde hissedebiliyor. Ben baya bostum cinsiyet konusunda. 2 defa kız gördüm rüyamda. Eşim 1 kere erkek bebek görmüş ve çok etkilenmişti. Onunki çıktı sağlıklı ve hayırlı olsunlar Rabbimin izniyle

Bende işte cnm çok fazla hissedyrm erkek diye hatta eşimin içine kız doğuyor ben hayır erkek bu diyom bakalim ne çıkacak bende merakla bekliyrm hislerimden yola çıkarak böyle diyrm bende ama bakalım inş Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…