2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anladım canım ama çok değil bence. Benim de bazen önde gidiyor sonra normale dönüyor sonra yine önde falan olabiliyor yani :)
Aman iyi bari yaa cnm gerçi fazla da olsa doktor derdi illaki bişey heralde aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş sağol kuzum

Bizimde doktorumuz önde gidiyor 4 5 gün diyor her gidişimizde acaba genetik olarak babaya çekme durumu olabilir mi eşim 5 kilo kardeşi 4bucuk kilo ikiz kardeşleri 2.5 kilo doğmuş her biri eyvah diyorum baba tarafına cekerse nasıl doğurcam mecbur sezaryen olur

bnde snn gibiydm doktorumm nsl bnm veya snn ölme ihtimalin varsa bebeğin de o şekilde dedi, inan ultrasonda bakarken kalbi dursa bnm de yapaleceğim bişey yok ddi, bebeğe zarar vermemek için saldım ben de artık yapabileceğimiz hiç bişey yok Rabbim hayırlısını versin canım bence sende çok düşünme

Bende erkek olacak diye düşündüm hep kız olması büyük sürpriz olduama yıllardır kız çocuğu isterdim içten içe... Ama hamile kalınca tek dileğim sağlıklı ve merhametli olmasi oldu
bende hep erkek diye düşündüm kız deyince şok olduk ama dediğin gibi cnm sağlıklı olsn yeter :)

Kızlar sabahtan beri karnımda Sertleşme var sabah bir süre oldu geçti sonra tekrar oldu uyumuşum kalktığımda yoktu şimdi tekrar başladı son haftalardaki kasılma gibi rahimde sertlik hissediyorum nefesimi kesiyor

Kızlar sabahtan beri karnımda Sertleşme var sabah bir süre oldu geçti sonra tekrar oldu uyumuşum kalktığımda yoktu şimdi tekrar başladı son haftalardaki kasılma gibi rahimde sertlik hissediyorum nefesimi kesiyor
Canım kaç haftaliksin erken o kasılmalar için doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…