2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar sabahtan beri karnımda Sertleşme var sabah bir süre oldu geçti sonra tekrar oldu uyumuşum kalktığımda yoktu şimdi tekrar başladı son haftalardaki kasılma gibi rahimde sertlik hissediyorum nefesimi kesiyor
Cnm bnmde öyle okdr sertki çatlayacak gibi umarım normaldir

Cnm bnmde öyle okdr sertki çatlayacak gibi umarım normaldir
Umarım canım.. İkinci 3 aylık dönemde rahim büyümesini bu şekilde hissedermişiz. İlk haftalarda da olmuştu bende Dr normal demişti. Kötüyü düşünmeyelim ağrı olmadığı sürece normal karşılanıyor. Dr a gidene kadar içimi rahat tutmam lazım

Kızlar bebeğin kilosuna şimdi takılmayın son aylar daha önemli
Kesinlikle genetik oluyor bebegin kilosu. Ben ilk gebeligimde son 3 ay cok sıkı diyet yapmak zorunda kaldim. Gebelik Şekeri sinirda çıkmıştı. Yani şöyle anlatiyim sabah kahvaltının yanında 1 bardak degil yarim bardak süt içebiliyordum. Ekstra bir meyve yeme şansım yoktu. Fazladan yersem şeker yüksek çıkıyordu. Bebek kilo almayacak düşük kilolu doğacak diye çok korktum ama normal doğdu. Bu yüzden gerçekten hiç korkmasin kimse.

Kızlar sabahtan beri karnımda Sertleşme var sabah bir süre oldu geçti sonra tekrar oldu uyumuşum kalktığımda yoktu şimdi tekrar başladı son haftalardaki kasılma gibi rahimde sertlik hissediyorum nefesimi kesiyor
Dün vardı aynı şeyler bende. Normalde her hafta dönümünde rahim ağrısı olurdu. Dün sertleşmeyle birlikte baya sancım oldu bugünde geçmeseydi arayacaktım doktoru geleyim diye. İnşallah yolundadır her şey

Şükür sancım yok benim. Ara ara geçip tekrarlıyor düzensiz ama. İnşallah canım bir sıkıntı yoktur

Şükür sancım yok benim. Ara ara geçip tekrarlıyor düzensiz ama. İnşallah canım bir sıkıntı yoktur
Benim hep vardı ama dünkü gibi şiddetli olmamıştı hiç. Kontrollerde de bi sorun çıkmıyor çok şükür doktor normal diyor. Zaten rahim normal boyutunun kaç katına çıkıyor olsun o kadar değil miiii

Ara ara oluyorsa sorun yok.Bende de ara ara oluyor çünkü.Ancak sürekli oluyorsa doktorunuza danışın

Benim randevum çarşamba.. Az kaldı heyecanlıyım sağlıklı olduğunu öğreneyim cinsiyeti nasılsa söyler
Bizim de perşembe hayirli haberler alalım inşallah, çok heyecan yapiyorum ben bir kaç gün önce heyecanim başlıyor. Ilk gebelikte hiç bir bilgim yoktu öyle mutlu mutlu gidiyordum. Şimdi ise gerçekten psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum.

Benim ilk gebelikte daha fazlaydı stres kalbim ağzımdan çıkacak gibi atardı bekleme salonunda şimdide aynı değişen bişey yok çarşamba gideceğim şimdiden aklıma geldikçe karnım sancıyor

Ben hamileliği ilk öğrendiğim hafta rüyamda alt kısmı açık erkek çocuk gördüm. Bu kimin çocuğu niye böyle geziyor dedim. 12+2 de doktor erkek dedi ve aynı dediğin gibi o bölgenin de resmini verdi inşallah sana da gönlündeki nasip olur canım

Cidden mi canım yaa ayy valla inşallah bana da Rabbimin gösterdiği rüya inş gerçek olur sağol kuzum valla snde sagsaglim kucağına alırsın insllah kuzum

Orası öyle canım bende artık kendimi oyalamaya çalışıyorum yarın doktora gidicem Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…