2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar sırt üstü uzandigimda göbeğinde bir damar çekilmesi ağırlık değişik tarif edemediğim şeyler hissediyorum... Bebeğin hareketlerimi mi rahim mı acaba... Dört gözle bende hareketleri hissetmeyi bekliyorum

Sırt üstü uzanınca hareketi net hissedersin cnm bende ilk gebeliğimde otururken hissetmezdim hemen sırtüstü uzanırdım vurmaya başlardı artık hareketi hissedeceğiniz haftalardayız. Bende sabah hapşurdum karnımda resmen taklalar attı rahatsız oldu sanırım

İlk gebeliğim ya seyy yapamiyorum bu haftalarda rahim büyüyor, bağırsak, damar her şey diyorum hareket diyemiyorum tecrubesizlikten... Birde doktorum 20. Haftada hissedersin demisti onun da etkisi var tabi... Su kontrol günümüz gelse... Şafak uzun...

Ben yarın gideceğim nerdeyse 1 aydır görmüyorum kalbim ağzımda atıyor heyecandan

Taa 20 ağustosta benim kontrolüm, günler geçmez gari o gün ayrintiliya gireceğiz inşallah her şey yolundadır. Tetanoz vurduran var mı kızlar? Beni pazartesi çağırdılar da, çok acıyomus öyle mi

Taa 20 ağustosta benim kontrolüm, günler geçmez gari o gün ayrintiliya gireceğiz inşallah her şey yolundadır. Tetanoz vurduran var mı kızlar? Beni pazartesi çağırdılar da, çok acıyomus öyle mi
Benimde 17 ağustosta... 18+4 olacağız o zaman Allah izin verirse... Ayrıntılı ultrason için bir şey demedi doktorum... Banada yaparmi ki? Normal muayenenim içinde yapıyormuş doktor ekstra ücret almiyormus

Kızın olacakkkk öyle hissediyorumbenimde taaaa 17 ağustosta insallah
Ayy canım herkes öyle hissediyor sağlıklı olsunda iki gündür rüyamda Dr dayım cinsiyeti kız diyor drlar inan sağlığı daha önemli benim için bugün rüyamda Dr kalbi delik diyor çok üzülüyorum cinsiyeti ne diyorum kız diyor. Hayırlısı olsun

Tetonoz ne zaman yapılıyordu ki bi benide yarın için çağırdı hemşire Dr dan sonra uğrarım umarım aşı zamanı değildir hazır değilim o acıya tek doz yapacağım dedi sanırım ikinci olduğu için ilk gebelikte iki doz yapılıyor. Benim ilk doz çok acımıştı kolumu kaldıramamıştım 3 gün ikinci dozda acır diye bekledim sızlanma dışında bişey hissetmedim.. Gerçi ben iğne acısını hergün tadıyorum o da gelir geçer napalım

Benimde 17 ağustosta... 18+4 olacağız o zaman Allah izin verirse... Ayrıntılı ultrason için bir şey demedi doktorum... Banada yaparmi ki? Normal muayenenim içinde yapıyormuş doktor ekstra ücret almiyormus
Aa benden 300 lira ek ücret istendi, ayrı bi doktordan randevu aldım doktorumun yönlendirmesiyle

18-20 hafta arası demişlerdi bana, pazartesi 17+2 olacağız. Doğru diyosun canim gelir geçer valla bebisler iyi olsun da. Biraz kasik ağrım var bugün ayağa kalkınca. İnsan geriliyor ister istemez inşallah hep güzel şeyler duyar, güzel şeyler yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…