2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben de sırt üstü uzanınca çok gerginlik hissediyorum hiç öyle uyuyamıyorum. artık yüzüstü de mümkün değil. ya sağa ya sola

Ben ilk gebeliğimde tıp Fak yönlendirmişti ücretsizdi bunda nasıl olur kendimi yapar başkasına mı yönlendirir bilemiyorum o da ayrı bir stres tabi 3lüden sonra
Her aşamada bi başka stresler ya valla. Ben geçen kontrolümde dörtlü tarama yaptırdım bide onun sonucunu bekliyorum. Ayrintilida böyle bekleme olayı yok ama dimi hemen bakılıyor rapor yazılıyor hepsi bu. Bide eşimi de alırlar mı ki detaylıya :)

Taa 20 ağustosta benim kontrolüm, günler geçmez gari o gün ayrintiliya gireceğiz inşallah her şey yolundadır. Tetanoz vurduran var mı kızlar? Beni pazartesi çağırdılar da, çok acıyomus öyle mi
aa ayrıntılı için erken değil mi yahu? bana 21-24. haftalar arasında demişti doktorum. kendi mi yapacak başkasına mı yönlendirecek bilmiyorum. ama genelde bi perinatolog a gidin diyorlar, onlar o işin uzmanı oldukları için

18+5te çağırdı beni doktor. Kendi hizmet verdiği hastanede radyoloji uzmanından randevu almami istedi. Zaten dediğiniz gibi ya perinatolog yada radyoloji uzmanı yapiyomus bu usgyi. 14+5teyken 16+0 görünmüştü bebeğim, o yüzden mi bilmiyorum ama biraz erken çağırdı sanırım beni. İnternette baktığımda da 18-23 haftalar arası uygun diyor

3 lü yaptırdınmı cnm.. Ayrıntılı da ultrason uzun sürüyor dediğin gibi hemen rapor çıkıyor. Özel se alırlar cnm eşini. Benim hastane özel olmasına rağmen hasta dışında kimseyi almıyor normal muayeneye salgın dan dolayı tedbirmiş. Yazık en son 9. Haftada görmüştü çok canı sıkılıyor kapıda bayanla tartışıyor herdefasında yapacak bişey yok ama bu zamanlarda bir daha gelmeyecek anı olarak kalacak belkide

oh maaşallah kuzu önden önden gidiyormuş :) evet ondan olabilir. hayırlı, güzel sonuclar cıksın insallahh

Mrba kızlar bende doktordan çıktım şimdi bebegim yine göstermedi 18haftalik oldum hala tık yok başka doktora gttim bu sefer de çok hareketliydi bebisim gösterdi bana da doktor hatta ama bacakları kapalıydı yine cinsiyet için erkeğe benziyor dedi buda ama bilemicem dedi niye böyle oluyor bana ya biri erkek biri kiz diyor 17.sinde ayrıntılı ultrason verdi artık ozamn netlesr heralde.

Hadi yaa nasıl göremedi Dr. Şanssızlığın da bu kadarı cnm. Neyse ki az kaldı ayrıntılı da kesin öğrenirsin cnm

Hadi yaa nasıl göremedi Dr. Şanssızlığın da bu kadarı cnm. Neyse ki az kaldı ayrıntılı da kesin öğrenirsin cnm
Ay sorma cnm karnımi harekt ettirdi sonra vişne suyu içtim çikolata falan yedim baktı yine tık.yok elleri rahat durmuyor ama ayaklarıni uzatmış arkası dönük duruyor dedi. Aynen artık beklicez cnm inş Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin

3lü yaptirmadim canım direkt dörtlüyü verdim ben. Hastane özel, inşallah alırlar. Hem renkli hemde çok detaylı bakılıyo ya aşırı merak ediyo o da. Bazı özeller de dediğin gibi eşi almiyomus çok üzücü. Gebeligimiz sıkıntılı döneme denk geldi ama insallah dogum zamanımız rahat olur

Çok hızlı kilo alıyorum diye canımı sıkıyordum.Nedeni kabız olmamış.Aranızda benim gibi kabızlık sorunu yaşayan varsa Gluten ve şekeri bıraksın.Bol Su içsin ve özellikle gece yatmadan önce.magnezyum takviyesi alsın.Emin olun kabızlık bitiyorKaç gündür eziyet çekiyorum resmen

Ben kabızdım düne kadar ya leş gibi bi durum. Çok geçmiş olsun size de. Gluten ve şekeri birakivermek de pek kolay olmuyo ama magnezyum doktorum vermedi bana ya isteyeyim bari

Ben kabızdım düne kadar ya leş gibi bi durum. Çok geçmiş olsun size de. Gluten ve şekeri birakivermek de pek kolay olmuyo ama magnezyum doktorum vermedi bana ya isteyeyim bari
Çok sağolun.Ben bıraktım gluteni.Zaten normalde de Gluten alerjim var.Ancak mide bulantım varken yiyebildigim nadir şeylerden birisi tost olduğu için tüketiyorum.Benim için gluten ve şekeri bırakmak çok kolayTabi beslenme düzeni bu ikisi üzerine kurulu olan ülkemizde bunları bırakmak çok zor.Ben yoğurt,kefir ve süt tuketemiyorum hala.Bulanti yapıyor.Bu yüzden takviye almaya karar verdim

Magnezyum la kabizligim bitti diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…