2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen ya simdiden kizimin odasi dolu iviz ziviri ile

Kızlar benim de 2. bebek ve bu da erkek. Alacak pek birşey yok. Oğlumda kullandiğim ve sakladığım herşeyi kullanabilirim. Yeni biberon, emzik, yenidoğan kıyafetleri alacam biraz o kadar..
Aynen bizdede öyle. Beşik araba anakucağı ıvır zıvır kıyafet Vs çoğu şey var. Yenidoğan hiç yok 0-3,0-6 almam lazım havlu battaniye falan

Aynen ya simdiden kizimin odasi dolu iviz ziviri ile
Beşik kurulacak araba çıkacak sallanır anakucağı falan hepsini kaldırmıştım oğlumun odası full dolu oyuncak dolap yatak masa falan işte. Dolabını değiştiririz ikisinin kıyafetleri rahat sığar 2 yaş sonunda beşik kalkınca bebek nerede yatacak o mesele eşim ranza alırız diyo bakalım düşündükçe dahada Karmaşıklaşıyor sanki neyse anın tadını çıkaralım

Aynen bizdede öyle. Beşik araba anakucağı ıvır zıvır kıyafet Vs çoğu şey var. Yenidoğan hiç yok 0-3,0-6 almam lazım havlu battaniye falan
Canım, havlu battaniye, ikram sepetlerim falan hep var.
Bir de kücük hatiralık yaptirabilirim. Bir de dogum sonrası giymek icin yeni gecelik ve sabahlik isteycem herhalde..

Evet ya oyle malesef ben beşiği bile kaldirmadim oda kurulu bende oyle düşünüyorum büyüyünce ranza alcam

Canım, havlu battaniye, ikram sepetlerim falan hep var.
Bir de kücük hatiralık yaptirabilirim. Bir de dogum sonrası giymek icin yeni gecelik ve sabahlik isteycem herhalde..
Gecelik falan da hazir bnmkisi kizimda sadece hastanede giydim sonra giyemedim havalar isindi ben rahat genis pijamalar falan almistim onlari giydim hep ... kizima magnet bide cikolata yapmistim buna da yaparim

Evet ya ne alacağız? Travel sistem bakıyorum ben hep. Çok pahalı piyasa. Tek korkum o kadar para verip memnun kalmamak

Ya kesinlikle aynı fikirdeyim. Hiç bilmiyorum ne alsak o kadar çok seçenek var ki. Emin olamıyorum. İnşallah bulabiliriz istediğimiz gibi birşey. Koronadan dolayı da çıkmıyoruz zaten dışarı. Nasıl seçip alıcaz muamma

hahahhh bende almamistimda bayramlik aldik bayramdan once. Oglusum bayramliksiz mi kalsin hatta harclik bile aldim dededen onun adina
Ay ne tatliii yok ben cidden hic bisi almadim teyzesi mama mixeri aldi el cantasina agiöabilen tür den . Hazir mama tüketmwmwsi icin . Ve bi arkadas el ayak izi yapilan sey var ya cerceve ye koyuyorsun ondan almislar .

Evet baya yer kapliyorlar minicik halleriyle benim ilk bebek hic bisey almadik daha kuzenlerden alcam cogunu masrafa gerek yok . Tabi kendimde bisiler alirim ama zibin gibi sprekli gereken seyleri alirim

Hanımlar merhaba bugün bebeğimin cinsiyeti netleşti doktor kesin olarak kız dedi aşırı mutluyum ya eşim çok istiyordu ben zaten oldum olası kızlara düşkünüm için içime sığmıyor valla Allah'ım hepimize sağ salim doğum nasip etsin sağlıkla alalım inşallah yavrularımizi kucağımıza

13. 14. Hafta arası cnm
Ay ı haftalarda bana da erkek dedi Dr ama baya Bi bakındı, öncesinde de kıza benziyor filan demişti, döllenme zamanı vs kıza daha çok yüzde veriyor o yüzden kafam karışıyor benimde, belki bir oğlum var diye bilmiyorum ama içimden de 2. Ci erkek olursa oğlum için daha iyi olur filan diyorum. Sonra Allahın gönlüne hoş varsın Neyse sağlıkla kavuşalım da diyorum tşk ederim cevam için

Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin cnm benim eşimde kız çok.istiyordu ilk gebeligimde şükürler olsun kizimiz var bitane 3yasnda smdi gerçekten kiz çocukları babalara acayip düşkün oluyor aralarındaki bağ bambaşka inş Allahm.hepimizin gönlüne göre versin

Benim Youtube'da videolarını takip ettiğim bir çocuk doktoru bir yaşına kadar anneyle aynı odada; fakat farklı yatakta yatmasını tavsiye ediyor. Bu tavsiyenin nedeni de aynı odada yatmanın ani çocuk ölümü ihtimalini (Allah kimsenin başına vermesin) azaltması, Amerikan Pediyatri Derneği'nin de resmi görüşü buymuş herhalde.

O açıdan mantıklıymış.. Allah kimseye yaşatmasın

Amin inşallah Allah razı olsun canım.

O zaman biz de tecrübelerden faydalanmak isteriz

kizlar bebek odasi almak isteyenler tepehome a bi baksinlar fiyatlar diger firmalara gore baya uygun. Gidip gormedim internetten baktim ama gorsel olarak fena degildi. Dun cilek mobilya ve avivaya gittim fiyatlar yuksekti pek de begenmedim takimlari. Sizin de gozunude carpan bi takim olursa onerilerinizi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…