2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sevgili anneler umarim herkes iyidir alisveris konulari başlamış, Allah herkesin gönlüne göre versin...Ben son 1 haftadir bebisin hareketlerini ufak ufak günde 1-2 kez falan hissetmeye basladim gibi. Ama her gun degil, bu haftalarda normal diye düşünüyorum, sizin nasıldı? Dr. 19 haftadan sonra net hissedersin dedi. 1 tane kizim var 2. gebeliğim bu arada

Ben kizim doğduğunda ilk 6 ay ayni odada bes2ikte yatırdım sonra kendi odasına yatağına geçirdim. Ama pişmanım... gece uyandiginda yanina gidip orada emzirme vs ben perişan oldum. 2 yasina kadar bile ayni odada kalabilir aslında oda musaitse... Anne nasıl rahat ediyorsa

Eylül ekim indirim ayları bir de onu beklemek lazım

Benim de aklıma oda fikrini soktunuz ya dedim bari odasını yapalım da yine yanımızda bi sepet beşikte uyur bir süre. Ben de başladım araştırmaya. Pierre cardin e de bakabilirsin dün gidip gördüm bir mağazada. Güzeldi canım

Evet ya oyle malesef ben beşiği bile kaldirmadim oda kurulu bende oyle düşünüyorum büyüyünce ranza alcam
Ranza olayi tehlikeli benim arkadaşımın iki çocuğu ranza da oynarken düşerek kollarini kırdılar 1 er gün arayla, çocuklar için ranza eğlence demek bana gore yavrulu yatak en iyisi

Tabikide bence ayni odada kalinmali cunku bebek surekli uyaniyo süt icinde olsa benm 14 aylik en az iki üç defa uyaniyo sabaha kadar

Ranza olayi tehlikeli benim arkadaşımın iki çocuğu ranza da oynarken düşerek kollarini kırdılar 1 er gün arayla, çocuklar için ranza eğlence demek bana gore yavrulu yatak en iyisi
Ya şu an icin degil kiz bu iki yasina gelsin o zaman digeride dort falan olur o zaman alirim yavrulu üçlü alirim 3.yude dusunuyom malum

Doğum patlaması olacak diyorlar bizim dönemimizde fiyatlar uçmasın bir de
Ya ben çilekten alacağım. Geçen sene falan eylül ekimde indirim yapmış Yine öyle olur diye düşünüyorum. Gelmesi falan kasım enflasyon falan uçtu millet nasıl alacak mecbur indirim yaparlar bence

Ya şu an icin degil kiz bu iki yasina gelsin o zaman digeride dort falan olur o zaman alirim yavrulu üçlü alirim 3.yude dusunuyom malum
Benimde bu aralar en büyük sorunum yatak sorunun 3 buçuk yaşına geldi hala yanımızda yatıyor bebek gelmeden yatağın ayırmak gerekiyor ikea nin çocuk yataklarını düşünüyorum kullanan varmı bebek için park yatak var onu kullanicam

bakiyim ona da canim

Ya ben çilekten alacağım. Geçen sene falan eylül ekimde indirim yapmış Yine öyle olur diye düşünüyorum. Gelmesi falan kasım enflasyon falan uçtu millet nasıl alacak mecbur indirim yaparlar bence
cilekte en ucuz 5bin kusur dedi dun gezdigimde bide ayin 17sinden sonra zam gelebilir haberiniz olsun dedi gorevli. Bana pek cazip gelmedi hem de model begenemedim orda

cilekte en ucuz 5bin kusur dedi dun gezdigimde bide ayin 17sinden sonra zam gelebilir haberiniz olsun dedi gorevli. Bana pek cazip gelmedi hem de model begenemedim orda
Aman kuzu zam gelecek laflarına da inanmamak lazım biz Ocak ta evlenirken takımlarımızı alırken zam gelecek kaçırmayın falan dediler geçen gün bakalım ne kadar olmuş dedik 3.500 TL daha ucuza satıyorlar

Ben sut verirken oyleydim hic ayrilamiuodim yaninda onla yatiyodum simdi sutten ksstigim icin rahatim sadece gece uyaniyo o zaman biberonla sut veriyom

Bunun cinsiyeti ne cnm bellimi Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah benimde 2.gebligim bitane kızım var simdikinn daha belli değil cinsiyeti am bnde 18haftamdayim baya baya hissedyrm artk bebisimin hareketlerini atıyor özellikle sırtüstü yatınca çok oynuyor

Bizlerede haber et canım duyduklarınıBen çok tecrübesizim hiç bi bilgim yok ne alınır nerden hangi marka alınır diye.yavaş yavaş araştırmaya başlamak lazım sanırım.bebek arabası markasını not ettim hemen teşekkür ederim

Kızlar ayrıntılı ultrason 18-20 haftalar arası mı oluyor? Salı gün doktora gitmeyi düşünüyorum 18+2 olucaz inşallah ama bi kaç gün önden gidiyoruz.erken mi acaba ortalık karışıkken sık sık hastaneye girmeye çekiniyorum.fikri olan var mı?

Benim beğendiklerim de toplam 4800 yapıyor. Dolap şifonyer büyüyen beşik. Tanıdık marangoz var bizim ona modeli göstereceğim daha uygun fiyat verirse ona yaptırırım belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…