2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
peki bebek arabası araştıranınız var mı kolay kapansın açılsım ve hafif olsn istiyorm ama hiç bakmadm daha eğer beğendiğiniz var sa link veya foto atablir misin banada fikir olsun
ben daha almicam bebek arabasini yaza dogru almayi dusunuyorum sadece arac koltugunu alicam

peki bebek arabası araştıranınız var mı kolay kapansın açılsım ve hafif olsn istiyorm ama hiç bakmadm daha eğer beğendiğiniz var sa link veya foto atablir misin banada fikir olsun
Canım ben de cok arastırdım ve indirim vardı kacırmak istemedim mamas papas ocarro aldım. Özellikle hafif olsun istiyorsan quinny bakabilirsin, arkadasımda var o baya hafif. Benim aldıgım ağır bi araba

bebek odası yapacak mısınız ben çok kararsızm ya napacağımı bilemiyorm ama dolap ve alt açma sehpası beşik kesin alıcam e oda oluyor zaten öyle de acaba sadece beşik mi alsam diyorm bazen kararsızm
Ben özel yaptırıcam canım odaya göre. Dolap kesin şart onun esyalarını koyacak baska yer yok evde. Oda ölcüsüne göre dolap ve normal tek kisilik montessori yatak düsünüyorum. Beşik almayı düsünmüyorum. Anne yanı kullanacağım ilk 6 ay, sonra normal yatağa geçirmeyi planlıyorum

Kızlar günaydın bu hafta doktora gittik cinsiyetimizi öğrendik. 15+3 te baktığında doktor erkek dedi. Değişip değişmeyeceğini sormuştum değişmez dedi ama ben pek emin olamadım. 12+2 de gittiğimde kısa benzettim ama bu haftalarda çok değişiyor o yüzden net bisey söyleyemem demişti. Ama bu hafta da erkek dedi. Yani anlamadım ben kızlar bu haftadan sonra değişir mi sizce? Bi arkadaşınki değişmiş yukarıda okudum benimki de değişir mi bilmiyorum. Ilk çocuğumuz o yuzden çok sartlamiyorum kendimi sağlıklı olsun istiyorum o kadar. Şimdi soruyorum sizce 16.haftadan sonra değişir mi başka doktora da görüneyim mi

Ben yoyko marka olanlara bakıyorum. Hem fiyat olarak iyi görünüyor hemde çok hafif ve portatifmis. Araştırmalarım devam ediyo :)

Şartlama kendini banada 13. Haftada kıza benzetti 17. Haftada net erkekti

Ben yoyko marka olanlara bakıyorum. Hem fiyat olarak iyi görünüyor hemde çok hafif ve portatifmis. Araştırmalarım devam ediyo :)
Canım yoyko düşünüyorsan bu sayfayı takip et gümrük mallarını aşırı uyguna satıyorlar. Bende takipteyim

Eklentiler

• CEE7CF2E-D09A-4D88-90CD-E6C04DB91116.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 52
Dediğim gibi bu Adem Güneş'in görüşü.Bu konu ve uyku eğitimi ile ilgili kitaplar okuyabilirsiniz.Ben ağlayarak uyku eğitimi vermeyi doğru bulmuyorum.Tabi herkesin kendi görüşüEmin olun ikizlerimde iki yaşlarına kadar gece uykum bölünüyordu.Sonraisnda zaten yavaş yavaş herşey rayına oturuyor.

Zaten düşündüğünle yaşadığın hep Farklı oluyor bakalım neler yaşayacağız çocuğun huyu suyu nasıl olacak belirsiz

Kızlar ya bu hafta dönümlerinde kendinizde değişiklik hissediyo musunuz? Ben sanki son 2-3 haftadır tam yeni haftaya girdiğimizde karnimda büyüme farkediyorum. Bugün mesela bebeğin daha yukarıya çıktığını farkettim sabah uyanınca. Çok ilginç değil mi

Aynen bende öyleyim iste...

Yoykoyu kardeşim aldı... Daha ve işleri doğmadı ama pratik kullanımı öyle görünüyor... Allah nasip ederse bende ondan alacağım... Gelinimiz kadın doğumda hemşire, çok araştırıp alıyoronun sayesinde Allah izin verirse araştırma yapmayacağım

Oh ne güzel ya :) ben de kullanıcı yorumlarını falan çok okudum baya memnuniyet var. Yüksek ihtimalle bizim de tercihimiz o olacak. Tabi daha ilerleyen aylarda almayı planlıyorum sanki şimdi erken gibi

Gercekten baya fazla 4 yas masallah. Ben de direkt ayirmayi düsünüyorum yani dogdugu an dan beri önce 2-3 aylik olana kadar besik de so ra kendi yatagina alistirmak istiyorum .
İnşallah düşündüğümüz gibi olur kolay geçiririz o süreçleri bende daha bir şey almadım ama bakıyorum canım

Bendede öyle olmuştu canım karnimda bı yumuşama olmusdu karnım kuculmustu o gerginlikte gitmişti korkudan hemen doktora gittim ama bı problem yoktu çok şükür ara ara oluyor sanırım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…