2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oh ne güzel ya :) ben de kullanıcı yorumlarını falan çok okudum baya memnuniyet var. Yüksek ihtimalle bizim de tercihimiz o olacak. Tabi daha ilerleyen aylarda almayı planlıyorum sanki şimdi erken gibi

Bn de kışa denk geliyor doğumu diye doğduktan sonra alırım diye düşündüm. Hatta her yer kar buz su olacağı için ne de olsa kullanmayız dedim. Bakalım artık

hahahhh bende almamistimda bayramlik aldik bayramdan once. Oglusum bayramliksiz mi kalsin hatta harclik bile aldim dededen onun adina
Ya bizimde bayramda kayinvalidemler bi dünya bebek kıyafeti almışlar oğlumuza bayramlık diye zevkimiz pek tutmuyo ama ses etmedim hevesleri kaçmasın diye

Ya bizimde bayramda kayinvalidemler bi dünya bebek kıyafeti almışlar oğlumuza bayramlık diye zevkimiz pek tutmuyo ama ses etmedim hevesleri kaçmasın diye
bizede esimin kardesi almis bir suru sey ama guzeldi adiklari

Yok tatlim normal iki hafta önce doktora gittigimde soylemisti ilerleyen haftalarda bebek artk yukari cikacak die bende gaz oldugu icin bak senjnki simdjden şişmiş bile die dikkat et dedi sik ve az ye dedi ama benim canm pek bisey istemiyo gunde iki öğün bazen araya meyve sıkıstiriyom o kadar

Kıyamam ya zorla yemeye çalış. Benimde kuruyemiş falan hiç görmüyo gözüm, baya tiksindim ama ilaç niyetine

Kızlar bu arabaya bayadır bakıyor sizce nasıl? Bileğisin olan var mı? Aslında baya da indirime girmiş ama almak için çok erken

Bende özelde değerlerime batırıp göstericem bakalım verecek mi

Kızlar benim de 2. bebek ve bu da erkek. Alacak pek birşey yok. Oğlumda kullandiğim ve sakladığım herşeyi kullanabilirim. Yeni biberon, emzik, yenidoğan kıyafetleri alacam biraz o kadar..

Insanin baktikca alasi geliyor sanki en somumda dünya kdar esyasi olucak gibi
Bebeğin eşyası çok oluyor canım küçük falan ama ıvırı zıvırı Vs.. Oğlumun küçülenlerini yaşa göre ayırdık nelerde almışız ikinciye de alınacak çok olmasada bazen düşünüyorum nasıl sığdıracağım hepsini diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…