2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Eylül ekim indirim ayları bir de onu beklemek lazım
Canım biz oğlumun dolabını büyütmek için takımın dolabını sormaya gittik. Dolabı bulduk takım bozulmadı Ekim gibi almayı düşünüyorduk eylülde zam gelecek fiyatlar artacak dedi satıcı. Pandemiden dolayı çok zor durumda bütün firmalar dedi. Hatta Eylül ekimin fiyatları elimde dedi. Bizim takımın dolabı 2850 TL Ekim fiyatı 3450 TL aldık bakalım

tam tersi zam gelen ay olmasinda bende zaten simdilik sadece bakiyorum canim 6. aydan sonra almayi dusunuyorum
Bugün tepehome a gittik canım sadece online satılıyormuş bebek odaları. Babymall da pierre cardin ve kanz vardı. Kanz 3777 tlye bir modelde indirim yapmış beğendik ama çok erken diye almadık

Bugün tepehome a gittik canım sadece online satılıyormuş bebek odaları. Babymall da pierre cardin ve kanz vardı. Kanz 3777 tlye bir modelde indirim yapmış beğendik ama çok erken diye almadık
bende bugun tepehome a gitmeyi dusunuyordum. Aslinda internetten baktiklarimda bu urun sadece online magazamizda satilmaktadir yaziyordu ama kendi magazasinda da farkli modeller vardir diye dusunmustum

Şimdiden de çok erken ama ya bilemedim daha cinsiyet bile öğrenmedik biz zam gelirse de yapacak bir şey yok bereketiyle gelir bebelerimiz inşallah

Ben internet sitesinden su takimi begenmistim

Şimdiden de çok erken ama ya bilemedim daha cinsiyet bile öğrenmedik biz zam gelirse de yapacak bir şey yok bereketiyle gelir bebelerimiz inşallah
Öyle canım tabi. Biz abimizin dolabını büyüttük ikincide erkek beraber kullanırlar. Sadece paylaşmak istedim almak isteyenler acele etsin fiyatlar acayip uçmuş

Yani senin gideceğin şubede vardır belki ama bana genel olarak internetten sattıklarını söylediler canım. Yine de bak istersen :)
vivense e baktim az once onlarda bebek takimlarini showroomlarda satmiyorlarmis internetten gorup siparis verebiliyormusuz

, post: 64773340, member: 865606"]
Ay ı haftalarda bana da erkek dedi Dr ama baya Bi bakındı, öncesinde de kıza benziyor filan demişti, döllenme zamanı vs kıza daha çok yüzde veriyor o yüzden kafam karışıyor benimde, belki bir oğlum var diye bilmiyorum ama içimden de 2. Ci erkek olursa oğlum için daha iyi olur filan diyorum. Sonra Allahın gönlüne hoş varsın Neyse sağlıkla kavuşalım da diyorum tşk ederim cevam için
[/QUOTE]
benim de 2. Oglan yolda. Inan ki oglum için hep, erkek kardeş olursa daha güzel anlaşirlar diye geçti içimden.. 2.yi de oğlum için erkek diledim..

Canım benim de 2. erkek yolda. Ben de oğlum için hep erkek kardesı olursa daha guzel anlaşırlar diye 2.yi de erkek diledim..

Ben 20. Haftada gideceğim. Bir haftam kaldı. Merakla renkli görüntüsünü görmek için gün sayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…