2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doktor bana salı günü baktı baktı tahmin edemeyeceğim baya baktım ama dedi. 1 dk sonra 3 nokta gördüm erkek dedi.gitti ben üstümü düzelt ene kadar eşim kordon olamaz değil mi fln diye sordu %10 yanılma payım var demiş. Ben gelince de kızda olabilir o nokta klistoriste olabilr net cvp için 3 hafta sonra gelin dedi.
Şimdi cinsiyeti erkek midir, değişir mi ?
Delirtti beni zaten sormadan söyledi diye sinir oldum. Cinsiyet partisi yapacaktım.

Kızlar ben karnımda değişik bişey hissediyorum böle dalgalanmak gibi minik bişey bu hareket midir
Evet canım aynen öyle ben iki haftadır masallah çok net hissediyorum
Dün kızım hissetti anne sen mi yaptin diyor şaşırdı çok
Ama eşime hala tık yok ona gelince duruyor resmen

Ben internet sitesinden su takimi begenmistim
Eki Görüntüle 2673102
Çok güzel takım ama böyle beşik almanı hiç tavsiye etmem zaten yatiramiyorsun uzun bir süre. İki yaşına kadar emiyor neredeyse sonra da büyüyor diyorsun ama yine üstü açıldı mı diye tereddüt ettim ben...en iyisi en baştan yatak yerine baza almak bana söylediler kızımda ama bunlar gözüme çok güzel geldi aldım sonra beşiği sattım baza aldım şuan çok memnunum tabi bu benim fikrim

Ben İki haftadır baya net hissediyorum 14. Haftada hissetmeye başladım

kızlar idrar yolu enfeksiyonunu olduğumuzu nasıl anlarız hangi aşamada doktora gitmemiz gerek yaşayan varmı?
Canım sık idrara çıkıyorsan ve yanma varsa çok büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonusundur.Biraz ilerleyince kanama, kasık ağrısı ve ateşte oluyor.Bence böyle bi şey varsa hemen danışmakta fayda var. İlerleyince çok zor oluyor.

2 saat önce hafif kaşıntım oldu geçti 1 2 kez ama şuan yanma da yok kaşıntıda beklesem mi şimdi mi gitsem bebeğe zararı oluyor mu acaba

2 saat önce hafif kaşıntım oldu geçti 1 2 kez ama şuan yanma da yok kaşıntıda beklesem mi şimdi mi gitsem bebeğe zararı oluyor mu acaba
Geçen haftalarda bende hafif enfeksiyon başlangıcı oldu ama ben hamile kalmadan da kronik şekilde çok sık oluyordum.ilk gün bol bol su içtim atlatır gibi oldum bir iki gün rahat ettim sonra tekrar başladı doktorda iyice ilerletmeyelim deyip tek doz suda eriyen bir ilaç verdi hemen geçti.eğer çok bir belirtin yoksa yanma falanda yoksa bence bol bol su içip ayağını sıcak tutup yarınki durumuna bir bak canım

çok teşekkğr ederim cnm bugün biraz bekliyim bakalım

bana da kullanan bütün arkadaslarım sakın beşik alma hiç kullanışlı değil diyorlar. ben direk montessori yatak yaptırmayı düsünüyorum. 6-8 ay kadar anne yanı kullanacağım sonra nasip olursa normal yatağa geçeceğim

bunlar buyuyen besik canim sonra normal yatak olarak kullanabiliyosun baza gibi belki buna ek bide anne yani alirim

Günaydın kizlar... Dünden beri bulantım var bugün hafifledi biraz ama her şey kokmaya başladırandevumu bir hafta erkene aldım bugün gideceğim, inşallah bir şey yoktur...çok korkuyorum. Çünkü anormal derecede kustum dün... Bugün de aynı olacak gibi his var içimdeinşallah bebek sagliklidir çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…